• CastAway1986
    3.5k
    A i s obzirom na ratna zbivanja tamo onda bi ga trebali dovesti puno lakše zar ne?
  • CastAway1986
    3.5k
    Apsolutno se slažem da je izuzev Petka bolji od svih ostalih napadača al eto lani u regularnom dijelu prvenstva 25ut/6golova znači nije neki golgeter više je nalik Petku , snažan u duelu, odlična skok igra i zadržavanje lopte ..Ja sam više za nekog bržeg napadača tehnički potkovanog nego centarfora barem dok je Bruno i dalje u klubu..
  • scooniepenn
    5.1k
    Gle, Pierrot je po meni jedan od onih napadača koji uz dobra krila može prilično dobro nadomjestiti Petka. U potpunosti naravno ne, ali nema ga tko niti u našoj reprezentaciji zamijeniti tako da to i nije pretjerano čudno. On je kao što si rekao napadač sličnih karakteristika i fizikalija, nešto lošiji tehnički, ali puno bolji od recimo Miereza, a s druge strane bolji realizatorski od Petka. Moje je razmišljanje da nam uz Koščevića i Brodića, neovisno o Petkovom ostanku treba napadač te razine, a Pierrot ne bi bio skup. Ono što je, također, izvjesno je da bi Pierrot bio bolji nego što je u Maccabiju jer zna igrati, a ovdje bi bio okružen tehnički još boljim igračima.
  • Ban
    698
    Najvažnija Petkova karakteristika je razigravanje. Nama treba napadač sa kvalitetama desetke.
  • Ban
    698
    Koščević mi se čini više first team ready s obzirom na fizikalije i način igre.hardek

Definitivno.
  • CastAway1986
    3.5k
    Moha definitivno treba ići na zimu, dao je maksimum! Oba beka su nam prijeko potrebna
  • Maximo
    799
    Arber je definitivno spreman za dinamo II
  • Captain America
    20.4k
    Ima li kakvih japanskih lijevih krila?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Sta kazu stručnjaci Zekic, Toplal i ekipa, da je Xoxha pojačanje za Dinamo? Cirkus, dobar je za Belupo, Goricu, eventualno Osijek, tamo isto za klupu. Nemojte me zaj... On na našu klupu nemoze!
  • Orc123
    12.6k
    Otvorilo nam se Japansko trziste i tu bi trebali imati samo jednog skauta za to trziste..procesljati ligu dovest par mladih igraca i pripremati ih za prvu momcad. Nevjerojatno koliko tamo ima talenta i koliko ima karakternih i borbenih igraca kakvih treba svaka radna europska ekipa. Na zimu također procesljati to trziste jer ima brdo igraca iz Japana kojima su ugovori pri kraju ili isticu na zimu.
  • PlavacZRima
    391
    Moha koji obrambeno ispodprosječan bek spremio Hoxhu u novčanik ko nikaj,ja nama ak ga ovi lopovi kupe
  • Sajla
    11k
    nakon današnje utakmice, nadam se da su prekrižili ime Arbera Hoxhe na listi potencijalnih ulaznih transfera, istrgnuli taj list iz bilježnice i zapalili ga, a pepeo bacili u vjetar.
  • LaznjakProsineckog
    885
    pa to sam pisao i kad se spominjalo da ga se kupi, on nije kapacitet za Dinamo i tocka. Trebamo hitno sportskog direktora koji razumije sta je Dinamo i kakve igrace trebamo, Jakir bi kupio Xoxhu, Miereza, Selahija i slicne tarabe iz BiH, pod hitno sportski direktor!
  • Ban
    698
    Ima li kakvih japanskih lijevih krila?Captain America

Ima jedno jako zanimljivo, ovisno kako se razvije, ali i dalje premlado i prezeleno za Dinamo. Nije još standardan ni u Japanu. Pratit ću ga sad naredne sezone, kao i nekolicinu klinaca iz istog kluba. Tawaratsumida se zove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.