• CastAway1986
    3.5k
    Ja sam gledao dansku ligu i ako je ovo istina što Sportske pišu o lijevim bekovima koji se prate mogu da kazem da je ovaj Frese bolji od Mensaha , igra dobro obranu i stalno ide prema naprijed, konstantno igra dobro i bolje je ocjenjen od Ganca. Pitanje je da li bi dosao iako mu ugovor ističe a inače njegov Nordsjaelland rastura ove godine , 5:0 sa Partizanom, 7:1 protiv Ludogoretsa i prošli tjedan 6:1 s Fenerom a dva tamnoputa posebno rasturaju M.Diomande i ovdje već spominjani Ibrahim Osman
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ja ti to mogu samo potvrditi, posto pratim dansku ligu i gledam sve, što u živo što na telki. Odličan i zahvalan igrač i top profesionalac. Sa obzirom da mu ugovor ističe 30. 6. 2024 mogao bi se dovest za kikiriki. Još zimis je rekao da mu je san zaigrati u inozemstvu. Za mensah ne znam. Mijenjao je klubove užasno puno. Ali ovaj je za nas pojačanje definitivno
  • Ban
    698
    Pogledao sam ih ja nekih 20 min danas, Frese djeluje inteligentno i lijepo kombinira, barem u tih nekoliko navrata kada je dobio loptu u zadnjoj trecini. Nije moj tip beka jer nema 1v1, ali za nekoliko stotina tisuća bi bio ok do ljeta. Igrali su sa 5 nazad pa je teško interpretirati obrambenu igru. Ne mislim da je dugoročna i dovoljno dobra opcija za Dinamo.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    1-1 je odličan, on je počeo kao vezni igrač, taj kakvog ti tražiš igra u premijer ligi kompa moj, i za koga mi imamo novaca
  • Ban
    698
    Ima 0,1 uspješnih driblinga po utakmici i 20% uspješnost.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ma ove sezone Mensah ne igra baš toliko dobro čak bi rekao da je igrao odlično za reprezentaciju! S druge strane Frese mi se čini boljim ulovom a Kujtim koliko znam M.Diomande također je pred istekom ugovora iako imamo veznjaka on mi djeluje jako dobro pa me zanima tvoje mišljenje o njemu? Znam da je ljetos bio u kombinaciji za Zvezdu ! Danska liga je bas slabo praćena kod nas pa i podcijenjena rekao bi
  • Dinaminjo
    1.5k
    S obzirom u kakvom smo stanju lijevo mozemo dovest i dva beka pa nek se tuku..
  • sanjinlego
    4k
    Desni bek potreban jer nas vjerojatno Sadegh napušta. Ima dobru ponudu iz SA, zaradit će i Dinamo lijepo!
  • Doktor Kunić
    5.1k
    tvoj glas je naše svijetlo u tami
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Alhamdulillah
    Sretan put
  • NitkoBitan
    29.1k
    Sjever ce skandirat Moha, Moha!
  • Ban
    698
    Greška je pustiti Moharramija prije ljeta.
  • Captain America
    20.4k
    Greška je pustiti Moharramija prije ljeta.Ban

Pukštas mu je pobjego i zabio u prvom derbiju, u drugom derbiju je opet imao svoje prste kod Sahitijevog gola i totalno nepotreban faul protiv Rijeke koji je doveo do prvog gola. Dosta je bilo držanja te nogometno neškolovane elementarne nepogode u Dinamovom sastavu.
  • Mihaljević
    13.3k
    Da greška je velika što ga već danas nismo pustili u Bijelo Brdo već čekamo ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.