• Dudu
    2.6k
    Poklonili smo Bornu Petrovića u austrijski Hartberg.

Zna li itko šta je s Ivom Pintom, čini mi se da nije na prozivkama bio u Dinamu. Prodaja u Famalicao ili ponovo na posudbu?!
  • Crusades
    16.9k
    Menalo ostaje? Bio je na predstavljanju sa Jakićem i Kastratijem ako sam dobro skužio...
  • NORTE
    17.5k
    Menalo se dokazao u Sloveniji, a kakav je talent pokazao je još u Dinamu. Kastrati se dokazao u Hnl i to su dobra pojačanja na krilima. Hajro odbio Ligu prvaka, žena valjda želi van.
  • SAS1987
    17.9k
    Hajro odbio Ligu prvaka, žena valjda želi van.NORTE

Pregovori su bili tezki ali žena ne prihvaca transfer iz maksimirske u VIP lozu kranjceviceve.
  • Crusades
    16.9k
    VIP loža Kranjčevićeve ne zadovoljava njene uvjete :wink:
  • Kwedi
    3.9k
    Nek Sarajevo iskešira za ugovor, na zimu je bio neki interes sa Koševa
  • Infinity
    19k
    Sta ce oni kesirat, zavrsili sezonu sa sest milja maraka minusa. Napravili veci minus nego sto je budzet iduce dvije ekipe na tabeli zajedno :lol:
  • Kwedi
    3.9k
    pa ima gazda tan para...
  • xavier
    12.1k
    Izet je i za Dinamo skup igrač. Dostupan, ali među najskupljima odnosno najbolje plaćenima. Kakvo Sarajevo. Njih može zanimati eventualno nekakva prosudba gdje Dinamo plaća gotovo cijelu plaću. No sudeći po odbijanju Lokomotive, njega to ionako ne bi ni najmanje zanimalo.
  • Crusades
    16.9k
    Kaj nije on imao sličnu epizodu u Werderu? Na početku super, kasnije isčekivanje kraja ugovora i uzimanje love...
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Kad već ima tračeva oko štopera, možel kako ovaj Upamecano iz Leipzeiga :lol: , i ne treba nam nitko više
  • deda
    38.6k
    Hwang je plaćen 2,5 od strane Rubina
  • marcio amoroso
    43.3k

Toliko smo mogli i mi dati, posebno ako smo uvjereni da je to to.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    ja sam nekako sretan da nismo jer koliko sam skuzio lik je igrao jaako lose u Vancouveru ako je vjerovati njihovim medijima i navijacima
  • Morales7
    186
    Tolić ostaje u Lokosima na posudbi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.