• LeonianWrynn
    162
    Jel zna netko ovdje nešto više o tom Vidoviću je li ga netko gledao za U21 repku ili u Vitesseu?

Je li dovoljno dobar za Dinamo
  • Captain America
    20.4k
    Sad kad Špika napravi skok i preuzme uzde poput Ivanušeca nakon odlaska Orše :cool:
  • Ivanmtk
    1.6k
    ma potencijalom je. Bio je označen kao najveći Bayernov talent. Ali očito je puklo s Tuchelom kad ga nije poveo na pripreme.
    Nama treba pojačanje odma i sad.
  • emilperska
    11k

Je je gospon Šarac :lol:
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ako sam dobro izračunao, naša 3 pojačanja za ofenzivne pozicije imaju ukupno 10.068 minuta u seniorskoj karijeri.

Luka Ivanušec sam ima 19.493.
  • NB86
    16.9k

Stojkovic i vidovic za svoje godine imaju vise nego respektabilan broj minuta, a kacavendu je sprjecila ozljeda zbog cega i je na posudbi
  • Mlađi referent
    13.5k
    To je jasno, ali činjenica da smo nakrcali vrlo mladim i neiskusnim igračima koji pokrivaju gotovo iste pozicije.

Moglo bi nam falit igrača koji su taj nivo koji se u Dinamu traži već iskusili.

Da se razumijemo, ne sumnjam ja u talent u nikog od ovih, dapače, jedva ih čekam vidit. Bojim se samo ako pritisak naraste, je li ok uopće od tih dečkiju očekivat da iznesu sezonu
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne zovimo ih pojačanjima jer to nisu, barem zasad. Ako je točno da dolazi Vidović onda Šimić ide u smjeru koji je najavio, pretvaranje Dinama u RBS. Ne znam gdje je pokupio tu viziju. Mene su učili da ako je nešto dobro da to ne mijenjam i ne popravljam. RBS ima i "padobran" ako nešto pođe u krivu, mi nemamo.
    Edit: Ja nisam pristalica teorija zavjere ali me osobno najviše strah neke HDZ trgovine u kojoj bi ova postojeća garnitura bila pošteđena progona i omogućen joj nastavak lagodnog života na Dinamov račun u zamjenu za puštanje prvenstva. Brzo ćemo viditi kud gonimo ali zasada radimo sve kontra od onog što bih ja radio da sam na njihovom mjestu.
  • Maximo
    798

Ovo bi od svih prodaja bila najsmislenija
  • Captain America
    20.4k
    To je jasno, ali činjenica da smo nakrcali vrlo mladim i neiskusnim igračima koji pokrivaju gotovo iste pozicije.Mlađi referent

Nama će vezna linija biti Mišić, Ljubičić (ako je vjerovati Ničoti da se gleda lijevi bek), Špikić, Baturina i Stojković uz Petka u napadu. Ne bi reko da smo neiskusni. Baturini je ovo treća sezona seniorskog nogometa. Olmo je s 20 imao zapaženu ulogu u povijesnoj sezoni u EL. Stojkea se može "istrpiti" kao što se Baturinu lani. Ako Kačavenda, Bulat i Vidović budu u prvih 11, možemo se tući u guzicu jer znači da smo izvukli jackpot i da su bolji od već dobrih igrača u kadru.
  • boem
    309
    Kako misliš da se gleda lijevi bek? Jel mi to opet kupujemo novog beka? Nisam vidio taj članak pa pitam...
  • Mihaljević
    13.3k
    Sa sadašnjim rosterom ne možemo bit prvaci taman i doveli cijelu U21 reprezentaciju.
  • NB86
    16.9k
    Ajmo mi vidjet kako cemo izgledat danas, mozda izvucemo nesto iz kaneka i mihajlicenka za hnl, mozda se i bulat jos digne sto znaci da i u vezi imas malo ostriju konkurenciju jer se otvaraju minute i za ljubu, pravo pojacanje na stoperu i u napadu i ja stvarno ne vidim zasto ne bi do zimske pauze bili jesenski prvaci.

Naravno sve to pocinje danas, i imperativ je dobiti rijeku.
  • blue heart 72
    2.4k
    pa i sa ovim kadrom smo bolji od tovara, samo da se malo sve primiri. Dosta je više te histerije, danas je prvi korak u tom smjeru. Zato je i važno da dobijemo večeras
  • Captain America
    20.4k
    Kako misliš da se gleda lijevi bek?boem

Traži Dinamov trener barem jednog stopera, a nije isključeno, kako je sam rekao, da će potražiti i još jednog desnog beka! Možda i lijevog!? U zadnjoj liniji Dinamo je, po Jakirovićevu mišljenju, najtanji i tu se najviše treba popuniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.