• hardek
    5.1k
    Vjerovatno je 5,6 fiksno i ova razlika do 7 su bonusi raznorazni. U svakom slučaju prijeko potrebna pojačanja, ako ne za prvih 11 odmah barem za rotaciju.
  • Krizy
    58.8k
    Pohjanpala osobno priželjkujem godinama. Uvijek mi se činilo da bi nam dobro sjeo, u svakom klubu je imao dobru statistiku i nikad mi nije bilo jasno zašto mu Leverkusen produžuje ugovor pa ne da pravu priliku. K tome iskusan a ne previše star, u najboljim godinama. Baš bih volio da dođe.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Tragom ove informacije upitali smo na Maksimiru je li službena ponuda za Finca poslana i dobili negativan odgovor.

Tko zna ima li istine
  • DrawTube
    7k
    Ako se sada klub raspada, bojim se zamisliti koga bi doveli da smo nikad bolje financijski.
  • boem
    309
    S Kačavendom i Stojkovićem se lakše diše, nebitno hoće li ijedan od njih upasti u prvi sastav, ali sad barem imamo odlične igrače za rotaciju, s iskustvom HNL-a i velikim potencijalom za razvoj.
  • Captain America
    20.4k
    Potpisuj ga odmah :rofl:Krizy

I Petko bi onda odmah produžio :cool:
  • marcio amoroso
    43.1k
    Pohjanpalo bi bio instantno i pravo pojačanje. Nadam se da je istina :pray:
  • Droljo
    18k
    Strašno pojačanje bi bio. Takvi nam trebaju igrači. San snova!
  • dinon7
    1.9k
    Titraoui, loksin dvojac i još u slučaju odlaska Ivanuseca dovedemo Vidovića. Kakav prijelazni rok.
    Sve za sada izgleda smisleno i dobro planirano.
    I poprilično sam uvjeren da u glavama i na papiru imaju zamjenu za Šutala. Tj nekoga tko će njegovim stopama
  • dZg1986
    524
    Ivanušec ne smije ovo ljeto otići, barem nek se do zime strpi
  • Mali dioničar
    17.7k
    Izgleda nitko nije niskozemcima javioArmagedon13

Ja baš mislim da Ivanušec odlazi s obzirom na dolazak dvojca.

Da je “spuštanje rampe” za njega bio taktički potez i poruka Šikiću da se ne zajebava.
  • OsamŠest
    5.7k
    Doći će kapitalac, dva, tri.. Baš imam osjećaj. Sad kak će rok ić kraju otvarat će se jako puno neočekivanih opcija.

Ajmo Dario!
  • Mihaljević
    13.2k
    Ne znam jel' neko djeli mišljenje sa mnom , al mislim da bi Dinamo sa tipom centarfora kao što je Pohjanpalo igrali bolje nego sa Petkom, volim ja Petka više od sebe, al da vidimo malo promjene na centarforu , plako bi kad vidim Petka iza Mišića... Pohjanpalo tip igrača Haaland , al bi se pomučio da skine Petka iz prvih 11.
  • OsamŠest
    5.7k

Ma nije blesav Božo :grin:

A ni naši da ga puste za tu siću u možda najvažnijoj klupskoj sezoni..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.