• Droljo
    18.1k
    Puno previše se nagađa i oko toga se formira mišljenje o klubu i/ili igraču. Nemamo pojma tko šta želi i šta se gura.
    Jedino što znamo je da ivanušec ima čvrst ugovor i da ga se ne mora pustiti nigdje.
    Pa jebemu mater, ak treba i primjer radit od njega. Dve godine tribine pa nek vidi tko će ga kupiti.
    Naravno, ako je istina da on forsira odlazak. Šta opet ne znamo... :grimace:
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Onda je izgleda istina što je pisano na drugom forumu za Perkovića da je nezadovoljan statusom i da traži ili posudbu ili transfer?

Makar TOTALNO mi je nejasno koji K su se riješili SVIH MOGUĆIH zamjenskih bekova ako već imaju rupu u sredini i ne mogu ni odmorit Ljubičića pravo... Nisam htio ništa komentirati ranije jer su ljudi počeli malo pretjerivati, ali ovo već postaje cirkus...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Meni je to sa ivanusecom nategnuto. Sve dok ne ode ne vjerujem. A ako odem vjerujem da je bilo na njegovo inzistiranje. Bilo kako bilo

DZIS
  • Neki tip
    21.3k
    Imam jedan skroz nov pogled na cijelu ovu situaciju s Ivanušecom.

Možda malo revolucionarno, ali vrlo promišljeno i mudro. Doduše, može i u nepopularna mišljenja, ali odvažan sam pa ću ipak napisati.

Mislim da je 8-9 milijuna premalo za Ivanušeca!

On nama više vrijedi!

Ako već mora otići, onda moramo dovesti kapitalca!

Ja samo želim najbolje za Dinamo!

Imam pravo na svoje mišljenje!
  • marcio amoroso
    43.1k
    Pa tko ce nama biti zamjenski bek? Nedaj boze da se ozlijedi Bogdan, Ljubo? Tko ce igrat u sredini onda?Orc123

Ljubo će očigledno biti zamjenski bek. Puno nelogičnosti, ali čekati ćemo dok sve završe da vidimo rezultate.
  • Jurki
    18.3k
    Na oba clanka i za Ivanusca (sn) i Petka (imbex) nema autora clanka.
    Bas zanimljivo.
  • vjeko1701
    16.4k
    Opet Turci. Ovo je koji transfer Petkovića tamo? Pa jbt, po njima smo im ga prodali više puta nego Lokomotiva nama Brozovića.
  • scooniepenn
    5.1k

I bas zato dolazimo do onoga sto mi je igrom slucaja profesija, a to je komunikacija. Jedno je raditi na transferima u tisini, a drugo je uopce ne artikulirati sportsku politiku za narednih godinu dana. Jedno je davati nerealne ciljeve za narednih 5 godina poput Hajduka, a drugo je reci ovo su kapitalci na kojima gradimo novu ekipu, moramo poslovanje racionalizirati i podici po pitanju profesionalnosti na svim razinama, ali oni su tu da ostanu. Sportska strategija je nesto sto u jednom sportskom klubu dolazi prvo, a tu je profesionalni pogon na pjedestalu. To je ono sto ja ne vidim, jer evo samo da uzmem najrecentniji primjer, a to je da ti trener nakon utakmice izlazi s izjavom da ce se tesko bez Ivanuseca, to je za mene ogledalo lose komunikacije i navijaci to imaju pravo komentirati.
  • Nogo
    8k
    Ako bi prodavao onda samo Livi i Šutalo mogu ići.
    Petka i Ivanušeca bar do zime. Ja samo ne znam ako navedeni odu tko će biti njihove zamjene
  • Infinity
    18.9k
    Kad Ljubo igra beka nece osjecati umor koji je zaradio igrajuci kao vezni. Cak ce se kao bek umarati samo za poziciju beka i onda iducu utakmicu ide svjez kao vezni.

Ne znam kako se ovog nitko nije ranije sjetio. Treba i Ukrajincu naci jos jednu poziciju, pa se na istoj moze odmarati za nastupe na beku, a taman njega pokriva Ljubo koji se odmara za nastupe na veznom. Nesto si kontam da je nama dovoljno 11 igraca, samo im mijenjati pozicije. S ozljedama vjerojatno funkcionira isto kao i s umorom, pa kad se Ivanusec ozlijedi na lijevom krilu moze iduce kolo igrati desno krilo dok se oporavlja za lijevo. U isto vrijeme bi lijevo krilo igrao svjez Kaneko, jer je do tad igrao samo desno i tu lijevo bi se odmarao za kasnije nastupe na desnom nakon sto se Ivanusec oporavi za lijevo krilo.
  • Captain America
    20.4k
    Imam malo slobodnog vremena pa sam si zamislio kako bi to izgledalo da odu sva četvorica. U nekoj nightmare verziji ulazimo u rujan sa sastavom Nevistić-Moha,Rile,Perić,Mika-Miško,Ljubo,Baturina-Špika/Gabrijel, al Rukavina, Emreli, Kaneko :sweat:
  • og1986
    2.9k
    Nevistić-Moha,Rile,Perić,Mika-Miško,Ljubo,Baturina-Špika/Gabrijel, al Rukavina, Emreli, KanekoCaptain America

Kako je krenulo i kakve su najave ovo je blizu realnosti.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Tesko vjerujem u taj scenarij. Ali sve i da dode do toga. Doveli bi 6,7 novih igraca pa bi se opet postava izmjenila

Velim ,tesko, ne vjerujem novinarima ni trunke
  • gledatelj
    981
    Zašto uopće trošite vrijeme na ta novinarska naklapanja? Pa Livakovic i Petković su službeno već preko mjesec dana u Turskoj. Bilo je sigurno preko 20 istih članaka da je sve gotovo pa ih evo oboje i dalje kod nas. Tako i za ostale. Treba početi ignorirati te smecare i gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.