• Ivdzo11
    8k
    Bologna ima 12.5% prava na transfer Petka
  • LovroZG
    1.3k
    Taj Rumunj je bio veliki talent ko klinac, al ima jedan velki ali kod njega. Sa 17 godina ga je kupio ciparski Apollon i od onda ga sljedećih 5 godina slao na posdube u Mouscron i onda natrag u Rumunjsku gdje ga je s vremenom otkupio Cluj. Za Ciprane nije upiso nijedan nastup. To su neke grde menadžerske sheme.
  • Infinity
    19k
    Meni izgleda dobro sve osim pozicije na kojoj igra.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Mozda ga Bayern hoce dovest ako propadnu pregovori sa Kaneom :lol: :grin: :grin:Navijač Dinama

Ako je Cupo Moting zavrsio u Bayernu ja vidim i Petkovica tamo
  • Rex Ramae
    3.5k
    Meni se najviše sviđa što se napokon spominje netko a da pri tom nije napadač.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Dok je još neki klub u igri zaboravite na igrača.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Desni bek nam nije prioritet. Onda bi mogli i Karačića dovesti koji je slobodan.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Vjerojatno je baš desni bek zadnja pozicija na koju bi potrošili neku ozbiljnu lovu, sumnjam u to
  • dumitrumitu
    1.5k
    Vjerovatno će igrati lijevog beka ako ga dovedemo
  • Jurki
    18.5k
    Bolje dopeljat dobrog desnog beka koji moze pokriti lijevu stranu nego da gledamo mucenje Ljube na beku ili jos gore Štefulja
  • San Lorenzo
    20k
    A zašto jednostavno ne dovesti lijevog beka kojem je lijeva jača noga?
    Nemože bit baš toliko teško.
  • xavier
    12.1k
    Bolje dopeljat dobrog desnog beka koji moze pokriti lijevu stranu nego da gledamo mucenje Ljube na beku ili jos gore ŠtefuljaJurki

Znači predlažeš da dovedemo desnog beka i da onda on igra...lijevog beka kako ga ne bi igrao netko kome to nije pozicija? :chin:
  • Infinity
    19k
    Nema smisla, onda se moze dovesti pravi lijevi bek.

Vjerojatno nikad nisam vidio igraca koji je procentualno odigrao toliko utakmica na jednoj poziciji kao ovaj. Pozicija mu je zabiljezena na 244 utakmice, a cak 229 (94%) je igrao kao desni bek. Kao lijevi ima svega dvije utakmice, 12 kao stoper i jednu kao vezni.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Nakon toliko godina patnje, mislim da se ići kockat s igračem koji je u karijeri odigrao možda 10ak utakmica ili koliko već na lijevom beku, i to za dobre novce, nema baš smisla.
  • Ivdzo11
    8k
    Cristian Ramirez lijevi bek iz Krasnodara na meti Dinama... Ima ugovor do 2025... Uz Dinamo zainteresiran i Olympiacos
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.