• Captain America
    20.4k
    Ovi dolje bi Petrusenka, a ne Bakrara po ovome tekstu.
    Pa, ipak, ako Dinamo doista želi tog igrača, što djeluje tehnički logičan izbor trenera, koji želi mlade i potentne igrače za stil igre koji gradi, zašto bi Istra trebala pristati da se odmah odrekne Bakrara? Ili Petrusenka, za kojeg se raspituju s Poljuda.
  • bluepower86
    1k
    Bakrar je igrac za rotaciju i zasto ne,ocekuje nas gust raspored i barem smo se ove polusezone uvjerili da nam treba sirine u kadru.
  • Schpatz
    761
    Treba pustit Upravu da radi svoj posao. Imamo skaut sluzbu, Biscan zna kaj oce i kaj mu treba i neka sastavi ekipu po svom gustu. Bili smo skepticni i za Petka kad je dolazio u Dinamo iz Italije gdje nis nije pokazao pa se pokazao kao vrhunsko pojacanje... Osobno sam bio skeptican i prema Orsicevom transferu iz Koreje tada, pa vidimo kaj je napravio u Dinamu. Okej, bilo je tu i gresaka sa Stefuljom, Copom (makar mi nikak nije jasno zakaj je on uopce vracen u Dinamu, nikad ga nisam bas volio), Cabraja, Kulenovic itd itd. U svakom slucaju sumnjam da ce iskrcat 2 milijuna eura za Bakrara jer ne vrijedi toliko. Opcija posudbe s pravom otkupa je pametna investicija, ako se pokaze, otkupit ce ga se a ako ne, nazad u Istru. To ne bi bila losa opcija...

Isto tak treba vidjet ko ce ostat a tko ce sve otic, prije svega Petkovic, Livakovic i Ivanusec...
  • SAS1987
    17.9k
    Sviđa mi se ta taljanska mudrost Šimića u pregovorima.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Sviđa mi se ta taljanska mudrost Šimića u pregovorima.SAS1987

Čovjek je toliko dugo živio u Italiji da bez problema pregovara s ekipom iz dvojezične Pule.
  • Oluja
    5.4k
    Meni je zanimljivo kako se vecinom slazete da novinari laprdaju gluposti ali se svejedno zakacite za njihovu udicu i svaki put napucate nekoliko stranica komentara i kombinacija vezanih na njihovo laprdanje.
  • Captain America
    20.4k
    njihovo laprdanjeOluja

Imaš izjavu Bjelanovića da se razgovaralo o Bakraru, a više portala je prenijelo da je stigla službena ponuda (između ostalih Tironi je sam potvrdio, a njemu se može vjerovat).
  • Mali dioničar
    17.8k
    Meni je zanimljivo kako se vecinom slazete da novinari laprdaju gluposti ali se svejedno zakacite za njihovu udicu i svaki put napucate nekoliko stranica komentara i kombinacija vezanih na njihovo laprdanje.Oluja

Smijemo se malo zajebavati, a sa iskustvom svrgavanja Canjuge, a u biti odlaskom Franje Tudjaman doživjeli smo umjesto katarze gorko otrežnjenje i najgoru uzurpaciju kluba u njegovoj turbulentnoj povijesti.

Dopustit ćeš da kako kolega Klenx piše svakako nije fora da dva prva dva transfera budu s klubom za koji je novi član Uprave Dinama do sada radio kao član Uprave Istre.

Recimo NK Istra je dioničko društvo i sigurno je da gospodin Podnar ima kontakte s vlasnicima kluba pa je dosta indikativno da tom dioničkom društvu, a u svojstvu člana Uprave Dinama nosi značajan prihod.

U svakom slučaju dobro je dati do znanja da nismo nepismeni i da ćemo reagirati ako netko misli izvlačiti novce iz Dinama. Nakon svega kaj smo prošli.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako me sjećanje ne vara, Perković je došao prije Podnara u klub. Teorija drzi vodu jedino ako se unaprijed dogovorilo sa Podnarom sve.
  • xyz
    840
    https://twitter.com/kosovanfooty_EN/status/1663627979069480960

Evo Olivariju materijala za sutrašnji članak
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ako me sjećanje ne vara, Perković je došao prije Podnara u klub.IstinaZaDinamo

Još bolje, postavlja se pitanje jel Podnar postao član Uprave Dinama jer je odradio transfer Perkovića.
  • Droljo
    18.9k
    XYZ

Pa takve i treba dovodit. Naj bolje iz okolnih liga.Naravno pratiti ih cijelu sezonu.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Da bacim i ja jedno ime :rofl:
    https://www.transfermarkt.com/matus-bero/profil/spieler/204047
    Kao sto je u Hrvatskoj svaki novi veznjak nasljednik Modrica tako se u Slovaka od pamtivjeka trazi nasljednik Hamsika. Bero je bio jedan od tih, odlicne sezone u Trencinu, dvije dvostruke krune i onda brze bolje prodaja u Tursku - Trabzonspor.. Ocekivano se tamo nije snasao i svoj put je potrazio u Nizozemskoj. Tamo je u Vitteseu odigrao 172 utakmica i zabio 27 golova uz 20 asistencija. Ugovor mu je istekao, Cocu je rekao da ga vidi u Italiji, da ima mota za taj stil. Za Slovan mu je rano, a za top klubove u Italiji nije. Biscan je rekao da trazi veznjaka, pa eto..
  • Hamed Kone
    29
    Sad mi je jedan prijatelj posalo poruku ( saznao od nekog iz kluba ) da je dogovoreno sa bakrarom , posudba od godinu dana sa otkupom nešto više od milje , kasnije - ako zadovolji.
    - ako je tako , fala bogu da su krenuli pametno delat.
    lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.