• Neki tip
    21.3k
    Zadnjih 40 stranica jedno te ista nagadjanjaBornaPŽ1986

Osloniti se samo na Petka i Topica nije dovoljno ni za HNL.BornaPŽ1986

40 stranica jednog te istog i svejedno ti nije bilo dovoljno da saznaš da imamo i Drmića. :)
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Prenapeto je ovdje, to hocu reci. Znam ja dobro da ga imamo ali citajuci temu netko moze zakljuciti kako nam nije dobar ni Petko ni Drmic ni Vipotnik a ni Benzema.
  • plavi67
    924
    kak si ti frende kuzis shvatio da ja pricam o nepoštivanju ugovora, svaka čast
  • Olmic
    5.1k
    5-8 igraca najavio Simic tako da mozda bude i viska 1 :)
  • Mali Zeus
    18.8k
    Kupit ćemo 2 za 1. :D
  • OsamŠest
    5.8k
    Ja sam ko malo dijete kad je rok u pitanju. Samo forum i što više imena, makar i lažnjak bio.. Bitno da se vrti :grin:
  • Mlađi referent
    13.5k

Čim čujem novo ime odma na lineup builder da vidim kak bi to “na papiru” izgledalo. :rofl:
  • nemapredaje
    5.6k

napisao si da ti nije logično da Drmić ima ugovor veći od Petkovića, jer on sjedi na klupi, a Petković je nositelj igre.

Ugovor s Drmiće se potpisao prije početka prošle sezone, kada se nije znalo kakva će biti igračka sitaucija. Možda je Petković trebao otići, a Drmić postati nositelj. Ili je Drmić mogao početi trpati k'o lud, a Petković sjediti na klupi. No situacija je takva kakva je i ugovor kao takav postoji.

Kaj bi sada iz kluba trebali reći Drmiću: "čuj stari nama ovaj ugovor nije logičan, jer ti većinom sjediš na klupi pa bumo ti isplaćivali samo 50%"
  • Maximo
    799

Moram priznati da te razumijem, jasno o dolascima pričam. Prošli prijelazni rok mi je bio najteži nakon dugo vremena za pratit :DD
  • plavi67
    924
    ne frende, uopće ne govorim o tome, govorim da bi trebalo povećati plaću Petku, vrlo jednostavno ili ga prodati i dat odmah drugima priliku, a ne bit ni sim ni tam
  • Mlađi referent
    13.5k
    Je li netko gledao Šunjića nakon odlaska iz dinama? Znamo kaj je radio dok je bio tu, ali prošlo je fajn vremena od tog, ima li u njemu pojačanja za nas?
  • Neki tip
    21.3k
    Šunjić je prvom prilikom zbrisao u jebeni Birmingham.

Ne bih ga dovodio da je Makelele iz najboljih dana (dobro, tad bi), a ne izbačeni igrač na posudbi u njemačkom davljeniku iz engleskog drugoligaša.

Hvala Ivane, sretno s karijerom i to je to.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ja ga nebi dovodio jer smatram da nije kvaliteta za dinamo. kao zamjena ljubi je preskup a ne mislim da je bolji
  • Mlađi referent
    13.5k
    a ne izbačeni igrač na posudbi u njemačkom davljeniku iz engleskog drugoligaša.Neki tip

E, taj dio mene ‘intrigira’.
    Mislim, 2 milje su ozbiljne pare, a po ovom kaj se o njegovom periodu nakon odlaska može naći, ispada da je bio jedan od lošijih igrača, vrlo loše momčadi Championshipa. I onda dobio šut kartu u Herthi.
  • Krizy
    59.2k
    Ne bi ga ni ja doveo, nema šanse.
    Radije bi probao s Bistrovićem ili https://www.transfermarkt.com/jon-gorenc-stankovic/profil/spieler/245034
    Ali tek vidim da su mu produžili ugovor do 2025.
    Radije 3 milijuna za njega nego 2 za Šunjića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.