• xavier
    12.1k

Imam dojam da ćeš ti biti puno nezadovoljniji nego bilo tko drugi ovdje ako ne kupimo Vipotnika :sweat:

Lokomotiva nije prodala Kačavendu i Stojkovića za 11 milijuna, Maribor ima ponude od 6 milijuna za Vipotnika...ali svi ipak čekaju Dinamo :cool:
  • NB86
    17.4k
    Pa za vipotnika vjerovatno najbolji korak u karijeri, laka prilagodba, blizu doma, projekt kluba bi bio jer ako dolazi vjerovatno idu petko/drmic, ako covjek zeli sto boljeg igraca za slo reprezentaciju onda ima smisla, a i da dobe neki postotak i suradnju s dinamom vjerovatno bi mu i klub dobro prosao.
  • Orc123
    14.2k
    I ovu 2022.g zavrsili po financijskom izvjescu u plusu od 8.7 mil kuna....to je dobro....
  • Viola
    434
    Pa normalno. Nino Bule je dobro napisao. Bilo bi super da Vipotnik ode u Dinamo. Ne bi trebao učiti novi jezik, blizu doma, lako bi se prilagodio....Najveći plus vidim u tome što je trener Bišćan. Vjerojatno najbolji trener za mlade, iz ove regije. Vipotnik bi se odlično razvio pod njegovim vodstvom. Radije bi vidio da ide u Dinamo nego u Benficu ili neki sličan klub, gdje bi se možda odmah izgubio.
  • Ali
    2.7k

To je sa uključenim transferima ! Ali tu ti je uvijek kvaka22, jer se sa knjiženjem transfera lako diže ili spušta izvještaj o dobiti. Pa to nije zahvalno.

Evo zakaj, :
    sportski gledano mi smo ostali bez Jakića još u ljeto 2021, a financijski gledano on ti je ušao u prihode za 2022, jer je išla posudba sa pravom otkupa pa po isteku posudbe ga knjižiš kao prihod.. ovo ti je samo jedan primjer. A samo njegov fee je bio 3,5 m€, pa ako ga financijski smjestiš u vrijeme kad si ga kao imovinu i realno prodao, tada ti je 2022 u minusu , a u 2021 bi ispravio rezultat ...

@deda je vodio svojevremeno tu na forumu dobru evidenciju odlasci/dolasci i naknade što kroz % što od direktne prodaje, to je puno realnija brojka od ovih financijskih reporta koji su u tom području evidencije slabiji pokazatelj transfer ne politike...
  • Olmic
    5.5k
    … ali se otegnulo jer nismo stigli dogovoriti s našim igračima na posudbi u Rijeci Marinom i Jankovićem da oni moraju ostati na Rujevici.…

Kaze Antolic, znaci ako je dogovoren Frigan vjerojatno smo ostali bez ove dvojice ( Marina mi nije zao, ali Jankovic je zasluzio priliku )
  • Ludovic IX
    10.2k
    Tko zna, rijeka 38 milja kuna u minusu lani. Da su oni dobili ponude za njega u onim iznosima, misko bi vozio i zavezanih očiju unatrag do te destinacije.

Sad im treba ponudit 2,5 milje i to je to . Plus neki postotak od profita.
  • Jurki
    20.9k
    Sad im treba ponudit 2,5 milje i to je to .Ludovic IX

Frigan ne vredi te novce, ak je Beljo otisel za 3 i kusur kao igrac koji je iza sebe imal 2 sezone.. onda ovaj mali ne vredi tolko. Nek si Misko prodaje u Tursku.
    I jos 2 igraca iber ma kak da ne.
    Kaj jos nije rekel da mu damo i pol prve ekipe na posudbu.
  • NB86
    17.4k

Beljo je otisao za 6
  • maddaddam
    2.9k

Konkretno, kad je Beljo u pitanju, on se odlučio za bolju ponudu i tu nema druge filozofije.

Dinamo ga je bio spreman platiti nešto manje od četiri milijuna eura Osijeku i plaću od 450 tisuća eura godišnje. U Augsburgu je dobio bitno veću plaću, a Osijek je čak dobio nešto manju odštetu.

Rade Pendrek
  • Droljo
    23.5k
    Godina 40
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Mislim da su rekli iz Osijeka da imaju 'lako ostvarive bonuse'.
  • NB86
    17.4k

Da, to je kao da mi pricamo da je olmo prodan za 20, nije, 20 plus lako ostvarivi bonusi koji su nas sad doveli do 30 i jos imamo 20% od razlike kod sljedece prodaje. Iskomunicirano je, ako se ne varam, da je beljo 3.5 s lako ostvarivim bonusima do 6 mil eura, ako je istina da smo mi nudili 4 onda to je kao vise samo nece na kraju biti vise.
  • Orc123
    14.2k
    Dajte najte....Beljo otisel za 3 plus 3 a s obzirom kako igra trenutno pitanje je dal ce ostvarit ikakve bonuse...i defjnitivno mu nismo nudili 450 tis eura po sezoni ako su najslabije placeni igraci 360 tis....sve je to rekla kazala....nitko nema uvid u ponudu nasu, a ni sta je Osijek na kraju dobio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.