• Efes Pilsen
    11.9k
    Nisu nikakav "what..." nego nisu potencirane.
  • Mlađi referent
    13.5k

Jedno ne isključuje drugo, a to kaj si napravio je čisti whataboutizam. Da objašnjavam zašto je svaki od tih igrača bolji od Thea iziskuje puno volje, energije i brojki, a kakva mi je plaća?
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Ista kao i meni.. No dobro, vec smo ga ojebali na krivom topicu.
    Frigan welcome :rofl:
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ista kao i meni..Efes Pilsen

Eto, onda ti budi prvi koji će izvući brojke u čemu je to KTC ikad bio superioran ostalima i gdje se vidi da je on donosio prevagu na terenu kad ste već skočili na moju tvrdnju da je on bio jedan solidan stoper i ne više pa ću si ja dat truda odgovorit jednakom mjerom. Može i u private da ovdje ne spamamo, budeš li izvlačio brojke. :cool:

Frigan… tik tak
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Dilaver > KTC. Dakle, mislim da sam ti u tom dijelu odgovorio.Mlađi referent

Dilaver je borac, užasno simpatičan lik i jako bitan momčadi, ali po meni je on bio toliko dobar SAMO i ISKLJUČIVO zato što je kraj sebe imao KTC-a. KTC ima svoje mane, ali je čovjek pokrivao prostor za petoricu... Uostalom on i Lauritsen su skoro držali Dinamo bez primljenog pogotka CIJELU SKUPINU EL.
  • plavi72
    1.6k
    Lijevi bek ?
    Perković to nije,a Štefulj je igrao u Rijeci kod Bišćana možda ga on "vrati".
  • Droljo
    18.7k
    Brzo se zaboravljaju neke stvari.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Tu su i klasni bekovi Stojanovic, Rrahmani..
  • Mlađi referent
    13.5k

Ispravit ću te samo na ovom zadnjem - KTC je sudjelovao u 3 clean sheeta, a u dva nije igrao. U šestoj tekmi smo primili gol i on je bio tu.
    Dinamo je bio dobro posložen sustav i mega jaka ekipe te godine kaj je osnovni razlog zašto golove nismo primali, a Ras je odradio dosta bolju dionicu od KTC-a.

Ali stvarno spamamo temu, dogovor postić nećemo, a nije ni da je neka goruća tema
  • San Lorenzo
    20k
    Teofil je jedan od pionira novog europskog Dinama, ona prva sezona u kombinaciji sa Dilaverom je defenzivni masterclass, meni će ostati zapamćen po inzistiranju da igra protiv Benfice iako je bio pod temperaturom...pet je godina tu, ni najmanji incident, nikad nikakvog rogoborenja jer ne igra, profesionalac do kostiju.
    U posljednjem kolu ove sezone zaslužuje da ga se izvuče par minuta prije kraja samo da dobije zasluženi standing ovation.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim da budemo svaki dan imali po jedan članak ili o prodaji ili o dovođenju igrača, Šimić/Bišćan duo su probudili dosta euforije sa strane navijača Dinama tako da budemo imali i previše za komentirati.

Moja jedina želja je da se dovede jedna "crna zvir". Kad već ne mogu naši "dragi" prijatelji s juga. :rofl:
  • Rex Ramae
    3.5k
    Kad smo kod želja i pozdrava, od svih igrača i svih pozicija ja iskreno želim i toplo se nadam da ćemo napokon dovesti kvalitetnog lijevog beka.

Imena me ne zanimaju niti toliko dobro poznajem igrače van HNL-a, to prepuštam Dariju i ekipi...samo da nemam noćne more više zbog te pozicije.
  • LovroZG
    1.3k
    Štefulj je igrao u Rijeci kod Bišćana možda ga on "vrati".Igor

Nije. Bio je tad na posudbama u Krškom i Varaždinu. A u mladoj repki je odigro jednu tekmu pod njim.

Nek se radije nabavi kvalitetan starter, a s rezervom će već bit lakše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.