• Sunja86
    1.3k
    Ja se nadam da će on na ljeto postati naš igrač vidjet ćemo da li će i tako biti
  • Olmic
    5.1k
    bosko koliko znam ide na jos jednu operaciju
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Eto onda, iskusnjara + Omeragic. Rijeseno :lol: Bosko je na dobrom putu da postane novi Leskovic, pas mater.
  • Sunja86
    1.3k
    To su jako loše vezano za Boška koja šteta onog šugavog terena na Šubićevcu vidjelo se za Boška u onih par utakmica što je odigrao da je pravo pojačanje za Dinamo nadam se da će biti spreman do ljetnih priprema
  • San Lorenzo
    20k
    Koliko se sjećam, Pjaca je također nakon oporavka išao na još jednu operaciju...to nikad nisu obećavajuće vijesti, ako su istinite naravno.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Mislim da to nije klasična operacija nego "čišćenje". Boško im cijelo vrijeme otkad je počeo lagano trenirati govori da ga boli, a oni su mislili da će to riješiti bez zahvata i tu se možda izgubilo previše vremena.
  • Olmic
    5.1k
    Dakle, ovo su Dinamo igrači koji su trenutno na posudbama: Sandro Kulenović (Lokomotiva), Antonio Marin, Niko Janković i Deni Jurić (Rijeka), Duje Čop (Šibenik), Mahir Emreli (Koyaspor), Marko Tolić (Maribor), Ivan Šaranić (Varaždin), Bartol Barišić (Domžale), Daniel Štefulj (Celje), Maro Katinić (Bravo), Ivan Laća i Tomislav Krizmanić (Rudeš), Stefan Milić (Septemvri Sofija), Faris Krkalić i Alessio Tonon (Kustošija), Dominik Braun (H.dragovoljac), Marko Soldo (Šibenik), Mario Ćuže i Milan Vukotić (Zrinjski), Matej Mamić (Jarun), Stjepan Mamić (Mladost Ždralovi), Ivan Mandić (Dugo Selo), Filip Brekalo (ND Gorica) i Vinko Rozić (Posušje)

Tolic, Jankovic, Kulenovic moguca rotacija za slijedecu sezonu

Barisic,Katinic posudba i dalje

Svi ostali prodaja ili raskid ugovora
  • Droljo
    18.8k
    Koliko mi mamića imamo u klubu?
  • San Lorenzo
    20k
    Sve manje i manje. :wink:
  • deda
    38.8k
    Fali ti Petar Sučić u Zrinji. Mali je dosta dobar bio cijelu sezonu.

Nedostaje i Vasilj iz Lokosa .
  • Klenx
    8k
    Osim ovih par navedenih goni to sve u pm.
    To je ušteda bar 2,5 milje ojra na placi u sezoni
  • Orc123
    12.7k
    Za Tolu se sada moze izvuci lijep novac inpametno bi biko da ga prodamo a na njegovoj poziciji imamo Jankovica. Kulenovic nit smrdi nit mirise.....Osim Jankovica ja ne vidim trenutno koga bi vracao....
  • Mrvica
    4.1k
    Ovako na prvi pogled, ispada da je najbolje od svih igrača na posudbi igrao Marko Tolić u Mariboru kod Damira Krznara. Statistika mu je stvarno super, 10 golova, 13 asistencija. Međutim, ima tu jedna kvaka kad je Tolić u pitanju. U Dinamu nikad nije iskoristio svoj potencijal. Istina, nije niti adekvatnu priliku. E sad, Šimić i Bišćan moraju odlučiti da li je on kapacitet za Dinamo ili možda ipak nije

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/cacic-je-prije-smjene-dogovarao-tri-transfera-biscan-bi-prvo-mogao-krenuti-po-dva-velika-talenta-15324335
  • xavier
    12.1k
    U Dinamu nikad nije iskoristio svoj potencijal. Istina, nije niti adekvatnu priliku.Mrvica

Tolić je dobio priliku kod više trenera i niti kod jednog se nije izborio za veću minutažu. Da, sad sjajno izgleda u Sloveniji, ali tamo je Menalo bio u najboljih 11 prvenstva, Baturina je izgledao odlično, Vukušić je zabijao kao na traci...

Moram priznati da me to dosta brine i kod Vipotnika.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ekipa se slaže prema tomu što je cilj. Nas u LP neće odvesti Kačavenda, Stojković, Barišić...Kad je stani-pani oni će promašiti gol kao što ga je u subotu promašio Kačavenda. Tamo će nas odvesti Oršići, Badelji, Jedvaji, Brekala, itd...iskusni i provjereni igrači koji iz nekog razloga ne igraju u svojim klubovima pa ih se može dobiti sa popustom ili na posudbu. Mi LP možemo igrati (i biti konkurentni) sa maksimalno dva "talenta" a to su trenutno Šutalo i Baturina. HNL je druga priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.