• Eduardo
    24.9k
    to što ga 'nude' ne znači da ga nude po prihvatljivoj cijeni za Dinamo.
  • Krizy
    59.2k
    Mislim da nema šanse da bi Drmić htio u Maribor. Uvijek može u švicarsku ligu za 4x veći ugovor.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Osim spice (Vipotnika) trebali bi se pojacat u vezi i na krilnim pozicijama. Budzet je ogranicen, budite realni. Nije realno nadmetati se silnim milijunima sa klubovima iz zapadnih liga, a pitanje je uopce kako ce se ovaj snac u miljama jacim ligama od slovenske.
  • NB86
    16.9k

Nazalost nisi sposoban za procjenit tko je nesposoban u ovoj situaciji, ponavljas da se drmica da u trampu a vec se 10 puta pisalo da je to nemoguce. Prvo ima godinu dana ugovora, dakle on na trzistu vrijedi 4 puta manje od tolica, drugo ima placu od milijun eura koje bi se morao odreci, trece mora pristat na to da ide u slovensku ligu
  • Nolifer
    11.9k

Sposoban sam ja procjeniti, da dao bi ga bilo gdje, samo da ga ne gledam više tu, jer je ostao dužnik.

Najmanji sam problem ja u ovoj priči. Još čemo se svi poubijat od nervoze zbog loših rezultata i nesposobnog trenera i SD..
  • Infinity
    19k
    Gledam bas sad neki Audi A5, top auto, ali mi se cini da sam nesposoban kupiti si ga, iako mi u startu nude kreditiranje, zamjenu staro za novo i jos neke pizdarije. Bas nemam pojma.
  • NB86
    16.9k
    Nisam ja ni rekao da je itko ovdje problem samo se štrapa i piše gluposti od nervoze zbog losih rezultata, pa onda mora netko i vratit vas u realnost da se dobrog igraca ne moze kupiti za menala + 500k eura i da su svi u klubu glupi a vi pametni
  • Olmic
    5.1k
    a znaju oni mogucnosti Dinama, nisu nerealni sigurno
  • Orc123
    12.6k
    U cemu smo nerealni...clan uprave iako bivsi ali je bio glavni, izjavi ti da Dinamo ima 12-13 mil eura za pojacanja a ulozi se oko 2mil eura za perkovica...znaci ostalo ti 10 mil eura. Na ljeto se ocekuje poveci priljev novca i odlaze ti sigurno neki igraci za sigurno poveci iznos, ocekujes postotak od vec prodanih igraca, a zelis stvoriti novi kostur...tako da dinamo def. Ce morati uloziti poveci iznos da bi dalje bio konkurentan u Europi a sigueno tkme tezimo jer ce se narednih godina povecati europske nagrade za ulazak u LP i Dinamo sigurno zeli biti tamo. Vjerujem u upravu i sportski sektor na celu sa Simicem ali ne vjerujem u SD i trenera. To ce se trebati rijesiti cim prije...Petko ce otici kad tad za sigurno ne manje od 5 mil eura, a Drmic ima toliku placu da ga se ne isplati imati u kadru jer ne donosi toliko koliko mi dajemo za njega, a i nije vise razvojni igrac za dalje. Cini mi se da bi i Petko mogao otici na ljeto sto bi bio veliki hendikep. Ukoliko ne potpise novi ugovor kroz mjesec-dva onda znamo sto slijedi.
  • Jaro
    10.5k
    smrdljivom drotu ne vjerujem kolko je crno pod noktom. A dobronamjeran clan uprave nece na sva zvona govoriti koliko klub ima za transfere. On je tu sebe reklamirao. A konjina je usput osigurao i fini ugovor Cacicu (valjda da ga Tottenham ili Chelsea ne ukradu)...
    Dinamo 6 milja za neprovjeni talent ne moze riskirati, Belgijanci, Nizozemci mogu...Zato Simic mora uspostavit skautsku sluzbu koja ce tog Slovenca uloviti na radar prije 2 godine i prije godi u dana ga uzet za parsto tisuca eura... taj posao je dosad radio Vlak i on je prepoznao svakog ko je igrao protiv dinama u pretkolima lp ili je hnl igrac...
  • xavier
    12.1k
    Nebi im dao Tolića, prije DrmićaxFire

Nije ovo NBA, ne možeš "dati" igrača koji ne želi tamo.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kad smo kod toga, ja bi im pod račun dao Marina, Deni Jurića i Štefulja umjesto Tolića. Ali, jebi ga, sumnjam da bi pristali.
  • Orc123
    12.6k
    Za tolica ne mozemo dobiti vise os 2 milje eura a kod nas ce sjediti na klupi onda bolje da igra a mi da zaradimo na njemu. Radje bi vratio Jankovica pa da bude zamjena Baturini jer je ipak jos razvojan igrac, a Tola je veliki Dinamovac ali nije vise mlad pa da ces zaraditi kasnije na njemu neke vece novce.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ja bih im dao Rukavinu kad vec planira odlazak u slo, pa onda i koju tetu iz racunovodstva, neke od skupstinara, voditelja marketinga i tako dalje. Naravno ovi u Mariboru bi sve to prihvatili, ljudi takodjer, place bi im se smanjile ali sta ima veze, Dinamo odlucuje o svemu to je valjda svima jasno :razz:
  • maddaddam
    2.9k
    Zato Simic mora uspostavit skautsku sluzbu koja ce tog Slovenca uloviti na radar prije 2 godine i prije godi u dana ga uzet za parsto tisuca eura... taj posao je dosad radio Vlak i on je prepoznao svakog ko je igrao protiv dinama u pretkolima lp ili je hnl igrac...Jaro

Vipotnik je neka mariborova verzija Kramarića u mlađim kategorijama. Sumnjam da postoji ozbiljan skaut koji ga nije imao podcrtanog u bilježnici.
    Nakon toga se malo pogubio, a sada se valjda vraća na velika vrata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.