• xavier
    12.1k
    Ja ću staviti Beseka.Mali dioničar

Prvo sam mislio da si napisao "Bebeka" :sweat:
  • xavier
    12.1k

Ali ipak najjača priča za Jozu...kaže Ćiro njemu "Jozo, sad si se oženio, sredio život, možeš se potpuno predati nogometu", a Jozo će na to "A ne predajem se ja samo tako" :rofl:
  • NORTE
    19.6k
    iako je živio u blizini stadiona, nije mogao pronaći stadion pa su ga suigrači vozili na trening i utakmice.

iz vremena Croatije nakon treninga Ćiro je rekao igračima: "Sutra svi dođite obrijani i počešljani, slikamo se za klupski kalendar. Jozo, ti ne moraš doći."
    The Undertaker
    :rofl:
  • Nolifer
    12.5k
    samo bih promjenio boje grba, a ostalo kao da smo Hrvatski CIty :razz:
  • Nolifer
    12.5k
    Jel Vam stiže roba sa webshopa? Ne stignem otić u fan shop i odlučio kupit ovaj novi treći dres, to je u subotu bilo i još mi ne stiže i danas tek dobio obavijest da mi dolazi idući utorak...
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Ma doći će ti sutradan odmah, ako si iz zagreba.
    Dres je inače top, jedini fuš je PSK reklama koju nisu nalijepili kao 3 slova i loptu, već je to sve jedna naljepnica na svijetloplavoj podlozi :down:
  • Mali dioničar
    18k
    Dres je inače top, jedini fuš je PSK reklama koju nisu nalijepili kao 3 slova i loptu, već je to sve jedna naljepnica na svijetloplavoj podlozidb-izbjeglica

Dres se može kupiti uredno bez reklame.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Ma, da, nisam znao! :brow:

Možda jednostavno hoću dres kakav se nosi na utakmicama?
  • Mali dioničar
    18k
    jedini fuš je PSK reklamadb-izbjeglica

Možda jednostavno hoću dres kakav se nosi na utakmicama?db-izbjeglica

Onda te sigurno ne smeta fuš. Ako ne smeta Ademiju, Oršiću i ostalima, zakaj bi tebi smetao?
  • Mali Zeus
    19.3k
    Baš sam razgovarao s @xavier - om, ovo je prvi put u dugo, dugo vremena da si razmišljam kupiti dres. I ako kupim definitivno bez sponzora jer onda izgleda kao majica za po svudgje, a ne dres. :grin:
  • Nolifer
    12.5k
    Dobio obavijest da je danas na dostavi! Da iz Zagreba sam. Ali nisam imao vremena otići do fan shopa i ovo mi je bila opcija i uzeo sam bez PSK reklame

Dok ovo pišem; dres je tu... Još je bolji uživo :love:
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Onda te sigurno ne smeta fuš. Ako ne smeta Ademiju, Oršiću i ostalima, zakaj bi tebi smetao?Mali dioničar

Netko se ustao na krivu nogu
  • Cosey
    584
    Jel se zna kad dolazi drugi retro dres? Baš me zanima kakav će biti.
  • Eduardo
    26.1k
    Neki twitteraš se igra :meh:

• xavier
    12.1k

Da nas nije malo pomiješao s Bordeauxom? :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.