• NB86
    17.6k

Jača prehlada
  • pešća
    1.7k
    Dres je topčina, jednostavan i elegantan.
  • Bosskovitz
    21.2k

Ne znam ne vidiš li ili je nešto drugo posrijedi, ali ništa nije odrezano - uzorak se na kišobranu zrcali na sredini, znači sve boje s jedne strane tog zrcalnog prikaza su na dresu u točnom rasporedu kako je i na kišobranu i kako je zaštićeno kao nematerijalno kulturno dobro Republike Hrvatske. Izmišljaš problem koji ne postoji.

A ako iz nekog razloga baš inzistiraš na tome da jedan od simbola Zagreba povežeš s istočnim susjedima (s kojima nema baš nikakve veze), onda se drži povijesnog redoslijeda jer šestinski kišobran je nastao u 18. stoljeću, a srpska zastava sredinom devetnaestog stoljeća pa nikako ne može biti "mrska zastava" na kišobranu, eventualno može biti dio kišobrana na "mrskoj zastavi".
  • obelix
    137
    Jesam li ja jedini koji bi volio da imamo plavi domaci i druga boja gostujuci i to je to? Treci dresovi neka budu za neke jubilarke svakih 5, 10, 15 godina (osim ako moraju službeno bit treci). Cetvrti dres? Totalno bespotrebno.

I naravno, igrat uvijek u plavom prvom kad god je moguce
  • Dinamosaur
    3.5k
    upada u oci i to je sve.
    Zato sam te i spomenuo jer si stavio sliku kako taj 'prsten oko kišobrana' izgleda, a o zrcaljenju mozemo reci da se zrcali i hrvatska kao plavi bjeli crveni, tu smo tek zaglibili i nema smisla

Nemoj mi ubacivati rijeci u usta o povezivanju sa srbima, ovo ti je pokvareno do jaja.
    Komentar je bio da taj odrezani dio upada u oci a mogao se elegantno izbjeci.
    Inace je dres odlican
  • Infinity
    21.2k
    Mislim da nikad u svom zivotu nisam vidio nesto i brze pomislio 'ovo cu si kupiti'. Dres je :love:
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Meni izbijaju sve pare iz džepa,dres je perverzija , osobno sam uvijek ljubitelj 3. Dresa . Prvi put od kako znam za sebe da su ni top sva 3. Bravo svima uključenim :heart:
  • Bosskovitz
    21.2k
    Komentar je bio da taj odrezani dio upada u oci a mogao se elegantno izbjeci.Dinamosaur

Kako bi izbjegao? Cijeli dizajn - oba dijela zrcalnog prikaza - ne možeš staviti jer je preveliko i rub ne može biti skoro pa pola rukava, a ako bi išao mijenjati zaštićeni dizajn onda bi to tek bio skandal svoje vrste, možda i gori od onog kad su tovari brisali petokrake sa svojih dresova za kalendar.

Nemojmo biti takvi i umanjivati vlastitu tradiciju zato kaj nas podsjeća na nešto kaj s nama nema veze i kaj je nastalo nakon nje.
  • luftwaffe
    783
    Odličan dres ali osobno čekam dan kada ćemo vratiti bijeli gostujući
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Kada izlazi drugi dres?
  • Felip
    790
    Riječani prijete kišom, a mi otvorili šestinski kišobran. Genijalno :lol:
  • Gradina
    243
    vec kako je rubni dio na rukavu dresa zavrsio odrezan tako da upada u oci mrska zastavaDinamosaur

Znači nisu nam samo ukrali podatke, nego su nam srpski hakeri napravili i novi dres
  • NKDZ86
    8.8k
    Još je dres s motivom šestinskog kišobrana i jeftin s obzirom koliko dođe takav kišobran :lol:
  • Facke
    8.4k
    Treci dres denes kupljen na Maksimiru :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.