• Paggini
    62k
    Novinari kad vide da sva tri dresa imaju standardne Dinamo grbove, a ne malo d:

dXcfrH.gif
  • periklo
    0
    E sad klasicno pitanje, moze li se nabaviti bez Favbet natpisa? Castore web mozda?Ritam Ulice

Meni su u Fan shopu rekli da mogu samo dječji dresovi...
  • NORTE
    17.9k
    Solidni dresovi, osobno gostujući najbolji.Peškaman
    Meni je sivi isto najbolji.

Tamna boja trećeg je super, bijeli rubovi mu baš pašu.
    Na terenu će to izgledat vrhunski.
    Da nema tu "rupu" na vratu kupio bih ga.

Iz ove sezone sivi dres mi je top :fire: i zato ide u u moju kolekciju.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Da nema tu "rupu" na vratu kupio bih ga.NORTE

E jesi kompliciran...
  • crophantom
    1.2k
    Top dres, bolji od drugog, bolji čak i od lanjskog trećeg.
    Svaka čast.
  • Crusades
    17.3k
    Dres mi je brutalan (odnosno sva 3 su brutalna) iako mi je trunku žao da na trećem nismo nastavili s malim d.

Dovoljan lijek za tu bol mi je obris mape najdražeg grada na dresu.
  • mokoxax468
    1.3k
    Meni je osobno i dalje prošlogodišnji treći bolji. Znam da imamo kmek grb ekipu, ali osjećaja sam da bi i ovaj bolje izgledao s malim bijelim d umjesto grba, kao da mi se ne uklapa puni grb na ovom
    Ništa, izgleda ove godine kupujem drugi dres, ali drago mi je da se isprobava nešto novo.
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Pa dajte nam bar taj treci dres bez jebenih sponzora gore.. necu s imenom kockarnice i kladare hodat okolo
  • Crusades
    17.3k
    Znam da imamo kmek grb ekipumokoxax468

Od nekih se ne bi moglo živjet dvije sezone za redom. Još ak im ne pogodiš i konfekcijski broj eto ti sranja.
  • Peškaman
    7.5k

Ma super dres,boja,ideja ali već viđeno. Inovativniji mi je bio prošlogodišnji s motivima krova crkve sv. Marka + malo "d".
  • NitkoBitan
    29.8k
    Ovaj treci dres je jedan od najljepsih u povijesti.
  • Mihael2305
    230
    Također, slažem se s kolegom mokoxax468,

Da je malo d umjesto originalog dinamovog grba ajde, al meni bi iskreno jos bolje bilo da je malo svjetlije mapa grada zagreba, ovak ti treba sva sunčeva svjetlost uprit u dres da vidiš mapu Zagreba, mozda griješim ali svatko ima svoje mišljenje...

Svakako prošlogodišnji 3.dres je bolji.
  • mlinchica
    3.5k
    Dres mi je brutalan (odnosno sva 3 su brutalna) iako mi je trunku žao da na trećem nismo nastavili s malim d.Crusades

Ili grb sa štitom :starstruck:
  • Marley
    4.6k
    Znaci, vau. Jedan od najljepsih opcenito, nemam rijeci :love:

Btw.i prosle i ove sezone su mi treci dresovi daleko nadmasili prva dva.

Pohvale svima koji su sudjelovali, predivan je :up:
  • Crle
    1.2k
    I ove godine uzimam treći. Makar mi je prošlogodišnji bolji. Lijepi su mi i oba prva. Drago mi je da ne idemo u neke kerefeke sa previše detalja.

Sljedeće godine neka detalj budu razni naslovi iz novina iz povijesti preko cijelog dresa. No da je jedva primjetno. I komotno može jedna mala narančasto-crvena trakica na dnu u čast građanskom. Ma može i čak da se spušta iza gdje je sada ovo nema predaje. :yum:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.