U najmanju ruku biti portal, čije bi objave prenosili oni koji s nje svakodnevno u više navrata preuzimaju i plasiraju informacije.Zaključak je da Zona ima potencijala biti portal za pretplatnike. :cool: — Mali dioničar
Na okruglom grbu zvijezdice više pašu i mogu ih prihvatit ako zbog njih grb automatski ne gubi na promjeru (veličini).Meni su te zvjezdice drage, ali posebno mi je dobra fora da se uklope ovako u boji dresa (kao i logo Castorea) pa se praktično vide samo izbliza. — Bosskovitz
No na samom slovu d one su definitivo višak i estetski se nikako ne uklapaju. — NORTE
Koji smo mi bolesnici u pm. Kad je ljeto i sisa i guzica na sve strane mi maštamo kakav bi mogao biti treći dres Dinama za, pazi, godinu dana.
I onda se ljutimo kad nam bolje polovice kažu da nismo normalni — marcio amoroso
I onda se ljutimo kad nam bolje polovice kažu da nismo normalni. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.