• Mlađi referent
    13.7k
    Slažem se s ekipom negativaca.

Meni u zadnjih 15ak godina definitivno najlošiji set dresova.
  • Fantom
    504
    bijele štucneIzet Hajrović

Nisu nestale, kao i svake godine imamo i plave i bijele stucne za home dres.
  • ShanKu
    1.6k
    Ljepotu i kvalitetu dresova neka odluče ovogodišnji rezultati.
  • skener
    5.5k
    Dobro da su Mišić i Mudri ostali živi na ovom snimanju novog dresa

@Fantom kaj im to radiš :wink:
  • Izet Hajrović
    6k
    aha, tnx na pojašnjenju. Znači bijele bi trebale biti u dvobojima s Hajdukom po običaju. Inače se predstavljao komplet u kojem se redovito igra pa mi je zato bilo čudno kako su sada nestale bijele štucne.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    kad ce u ponuditi biti patch Europa lige za dres?
  • Kumerle
    916
    Ekipa, molim vas da ne bude paljbe di je video, danas ce bit samo fotke, pa kad sutra izade video cu podjelit s vama jednu anegdotu.Fantom

Jel to ovaj video što je izašao ili sutra ide još jedan? Čekam anegdotu :grin:
  • Fantom
    504
    Ovo je bts, sutra bude pravi, nadam se :sweat:
  • Goncalo Santos
    287
    odlicno pitanje i mene zanima
  • Filip85
    403
    Za pretpostaviti je kada krene EL sezona (po skupinama).
  • NORTE
    17.9k
    Dosta kritika na ovosezonske dres/ove pa moram stati u obranu i osvjestiti sve ovdje što mi to zapravo imamo (s Castoreom i slušanjem želja navijača).

1. sva tri dresa imaju grb u original bojama.

To je nešto što bi navijači mnogih klubova htjeli, a nemaju.

Naš grb je svetinja, a osim toga je i prelijep.

Da, među nama itekako ima i onih koji bi htjeli i poneki dres koji ima samo malo slovo -d- ili stari grb štit, takvi dresovi bi unatoč otporu manjine (fali šahovnica na njemu, drama :scream: ) sigurno rušili rekorde prodaje i našem dinamu donijeli dodatno jačanje brenda.

2. sva tri dresa su u bojama koje navijači dinama žele gledati (ogromna većina navijača).

Za razliku od silnih sezona igranja i sramoćenja u žutim dresovima (i kojekakvim bojama) sada imamo boje dresova kojima se možemo poistovjetiti i ponosno gledati naš dinamo kako igra u njima.

Naravno, svi detalji nekog dresa se nekome mogu, a nekome ne moraju svidjeti.
    Kad svi shvate da dresovi i ne trebaju biti "savršeni" i po svačijem ukusu bit će to puno ležernije, nabitnije je da dobro i lijepo predstavljaju naš dinamo, prije svega u našim bojama i našim znakovljem kakvo jest i kojim se dičimo.
  • plavi72
    1.6k
    Tužno što ne možeš kupiti dres bez reklame na prsima,ali što je tu je.
  • Zoran
    290
    Meni su sva 3 dresa prekrasna. Sretan sam kaj nemamo “trkacke” ili “vratarske” boje ( zute, narancaste, floriscentne i ostale kombinacije koje nemaju previse veze sa dinamom) već nase boje. Bravo. Takodjer sam i sa trening asortimanom zadovoljan.
  • dBK
    236
    :ok:
    Je li kroj kao na sivom/drugom ovogodišnjem (veličina veća) ili je standardan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.