• Droljo
    23k
    pa gdje je pravno uporište?db-izbjeglica

Pa ja sam rekao da ne znam. Sigurno postoji nekakav pravni tim koji je to proučio prije odluke. Nije se gradonačelnik probudio ujutro i dekretom donio odluku.
  • Dzoni
    3k
    Zabrane su kontraproduktivne, koliko god da je odvratno(ako nije baš nešto gdje se ljudi ubijaju), ja bih dopustio sve. Bit će određena skupina ljudi koja će uživat u nečem, drugi put neka druga u nečem drugom itd. A uz to, grad će profitirat na razne načine.
    Zadovoljni građani/glasači, punija blagajna grada.
  • db-izbjeglica
    19.3k
    Pa ja sam rekao da ne znam. Sigurno postoji nekakav pravni tim koji je to proučio prije odluke. Nije se gradonačelnik probudio ujutro i dekretom donio odluku.Droljo

a zašto misliš da nije tako?
    ne bi da grad zagreb xyz puta nije izgubio spor s nekim...zbog totalno suludih poteza.
    ne samo za vrijeme ove vlasti...

pa pravni fakultet je nedavno izgubio spor....a kamoli grad zagreb.
  • Z brega sam
    237
    Dok traje ovo natezanje i zabavljanje mase, ja se veselim miniranju i rušenju zgrade usred grada :lol: :
  • Droljo
    23k

To je naše sudstvo. Smijeh.
    Jel ti misliš da je tomašević glup čovjek?
  • ElDorado
    7.6k
    "Grad Zagreb zarađiva na nama"
  • db-izbjeglica
    19.3k
    Jel ti misliš da je tomašević glup čovjek?Droljo

da, i to jako!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k

Da, 1/1
  • Droljo
    23k
    Onda dobro.
    Šta to govori o vašim sugrađanima, susjedima, rođacima itd kad tako glup čovjek pobjedi na izborima. Ok bandić je derao godinama pa sam se smijao onako sa strane tome dugo...
  • dumitrumitu
    1.7k
    Thompsonu je već na isti način zabranjen koncert u Puli. Tužio ih je i izgubio na sudu.
  • KtcGoat
    2.1k

Hm, da.
  • The Undertaker
    9.2k
    Slične odluke iz drugih gradova pokazuju da Tomašević ima pravo i pravnu osnovu ne dozvoliti koncert u gradskom objektu i to je to. Tko nije zadovoljan odlukom ima pravni put.
    Podržavam i protest, u skladu sa zakonom.
    Po vama, ako Ceca poželi imati koncert u Areni nitko tu ne može ništa.
  • Pacho
    11.2k

Apsolutno
  • ElDorado
    7.6k
    A ovaj šta zarađiva je IQ 150. Mene zanima koje su to radikalnije metode? Ili uopće ne zna šta znači ta riječ? Najvjerojatnije.
  • Nolifer
    13.4k
    Žulja nesposobnog MPT, a četnici su mu dobro došli u Arenu, tolko o tome :vomit: :down:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet