• Medvedgrad
    624
    Ja sam 3-4 kilometra južnije i do Čavoglava ništa nisam čuo vani, a od Čavoglava čujem i mogu razaznati koje su pjesme. Čudno.

I zanimljivo kako zvuk uživo kasni u odnosu na zvuk sa streama koji slušam.
  • Nolifer
    11.8k
    Zbgo zdravlja sam sprijecen biti na MPT.rokikaciga

Nisi jedini kolega ista stvar, nažalost...
  • Majki2111
    4k
    Nisam protiv koncerta, dapače, neka ga. Ne umanjujem te vrijednosti.
    Ma ne to. Nisam dijete rata. Nisu moji bili u ratu. Domoljubni naboj nije jak. Nisam Katolik, ateist sam. Nit imam veze s krajevima koji su pjevani.
  • Infinity
    18.9k
    Samo jedan post nakon mog o ustasama, fasistima, partizanima... tema ce ici pod kljuc.
  • Crusades
    16.7k
    Nisam bio na koncertu, ali ovo kaj vidim samo zbog ovog s dronovima se isplatilo otić. Izgleda brutalno na slici, a kamoli uživo.

Jel onaj popis pjesama odgovarao stvarnoj izvedbi?
  • NitkoBitan
    28.4k
    Mi smo izabrani narod.
  • Infinity
    18.9k
    Jel onaj popis pjesama odgovarao stvarnoj izvedbi?Crusades

Jeste.

Ja sam gledao na youtubeu cijeli koncert. Show s dronovima je bio bolesno dobar. Frend koji je poslom nesto vezan za dronove se jezio i govorio da mu je to nevidjeni vrh. A situacija kad je bio prvi dio showa, pa na prijenosu izgleda kao da je to nesto nekih 10 kvadrata, pa kad makne zoom i kad vidis da moze pokriti pola hipodroma... Brutalno.

Zbog zdravstvenih komplikacija nisam se usudio otici na koncert, ali nakon vidjenog mi je zao sto nisam riskirao. 24sata su snimali s jednom kamerom i bila je tako pozicionirana da se moglo vidjeti da hitna ima stvarno pune ruke posla.

PS. Malac pored mikrofona :up: :grin:
  • Chempers
    715
    Veličanstveno, baš veličanstveno. Šteta da nije trajalo još sat vremena pa da je bilo još par nekih starih hitova, al sve u svemu nezaboravno.
  • Dzgšb
    1.7k
    Nikad bolji doživljaj što se tiče koncerata u životu.
  • The Undertaker
    8.4k
    Meni produkcija vrhunska, organizacija vrhunska, sam koncert (izvedba i odabir pjesama) tako-tako, ko da sam zapeo u srednjem vijeku. Dobro je vidjeti jedanput ali ne bih išao drugi put.
  • Probirštift
    940
    Nije me baš oduševila playlista, falilo je previše klasika zbog kojih je postao popularan i bilo je mislim 9 novih pjesama na 30 sveukupno
    Nekak je i redosljed bio takav da je stišao atmosferu nakon mali dio svemira bile su ove sporije tužnije pjesme
  • puxigadjurdja
    2.3k
    Ljudi moji, šta je ovo bilo????
  • Peškaman
    7.3k
    Sve bih dao da je vidim ponosnu i lijepu 'ko u snovima!!
    Laku noć i sretan put svima :kiss:
  • Pacho
    2k
    Cudno, ne vidim nista o masovnim zrtvama za koje su nas lijevi mediji uvjeravali da su neizbjezne :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.