Sve u svemu, za svaki problem se krivi trenutna vlast, a vecina tih optuzbi nema ciste logike o tome. — jedan u nizu
a što se tiče puknuća cijevi pratilo se to i prije. Nije to sad nešto posebno sada. — Mali Zeus
Konsolidacija gradskih financija nakon 20 godina takvog upravljanja je sama za sebe najveći kapitalni projekt — Bosskovitz
prije godinu dana, ili kad je to vec bilo to su bile glavne vijeti svuda, i ne da se pisalo samo da je puklo, nego se pisalo kako je kriv TT osobno. Nikad se nije toliko pisalo o puknutim cijevima u gradu u tako kratkom razdoblju kao sada, sigurno. — jedan u nizu
najveća greška koju TT i Možemo rade je što imaju užasan, ali naprosto užasan PR — Bosskovitz
Nikad se nije toliko pisalo o puknutim cijevima u gradu u tako kratkom razdoblju kao sada, sigurno. — jedan u nizu
Ovisi na koje medije misliš. Ja nisam nigdje vidio da je pisalo da je TT kriv osobno, bar ono kaj sam pratio. — Mali Zeus
a pol grada se guši u smradu. — Sljeme
Nama koji smo malo više u tom medijskom i pr svijetu neki su već podsmjehljivi koliko blatantno to rade. — Bosskovitz
ne znam kako ti je to promaklo, ali svi osobno njega krive. Od ljudi tamo na Jakusevcu, njihovih prosvjednika, sasanatak navecer, do medija koji to prenose. Nece nijedan voditelj dnevnika reci da je gradonacelnik je kriv, ali dovoljno je da u prilogu od 10min 5 puta cujes od razno raznih ljudi koji traze ostavku. — jedan u nizu
apsolutno, jos kada vidim koliko medijskog prostora dobiju Lovric i ostala gamad koja je krala zagreb godinama, i koji sad odjednom imaju rijesenja za neke probleme (koje su oni zapravo i potenciralo u svojih 20 godina vladanja) dobijem proljev odmah. — jedan u nizu
S druge strane kad su bili lokalni izbori činilo mi se da ih se jako propagira po medijima. — Mali Zeus
Najveća greška im je kaj su nesposobni na svim razinama. Nakupina neradnika i parazita. — Sljeme
Mozda su mi Filipoviceve izjave o prelasku ceste u Americi, i gradnji tvornice cjepiva za rak previse zaokupile paznju. :lol: — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.