Evo još jedna analiza, ovaj puta od Elona Muska koji je tri sata bio kod Joe Rohana i dotakao se između ostalog i utjecaja Sorosa na društvo. Kaže on da Soros zapravo mrzi čovječanstvo, i da je s godinama shvatio da mu je bolje ulagati na političare na najnižoj razini vlasti (gradskoj/općinskoj}, da je novac manje učinkovit na razini Kongresa, Senata, (Sabora), i najmanje učinkovit na predsjedničkoj razini. I eto nas sad tu... — Patak
↪Mali Zeus Institut za političku ekologiju Tomaševića je obilato financiran od Sorosa, a njegova stranka je sudjelovala na lokalnim izborima. Musk je relevantan po mnogim pitanjima, pa zašto ne prenijeti njegovo razmišljanje da se Sorosu njegov novac najviše isplati na lokalnoj razini, tako da mislim da sam ontopic. — Patak
cim vidim ime Soroš u nekim raspravama, gotovo je, više mi se ni ne raspravlja — jedan u nizu
SDSS 2.0 — Gražvydas Mikulėnas
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.