↪Mali Zeus A gle, realno za manju djecu nema izbora, ali od veličine S pa na gore uvijek nađe nekaj. — Draž
To radim i ja.. Frend ocekuje bebu u 2. mjesecu i mislio sam pokupit bodi u shopu dok sam bio u HR, al nema doslovno nijednog. — Efes Pilsen
one skupe pakete za djecu — Efes Pilsen
Nisam siguran da bi BBB uopće išli u tom smjeru, naprotiv.Postoji li neki klupski primjer u Europi gdje navijacka grupa ima shop in shop model. Znaci unutar Dinamovog Fanshopa postoji zona koja je recimo označena tamnijom plavom nijansom i gdje BBB prodaje svoje artikle.
Mislim da bi takav koncept u nekom većem shopu (nadam se da će ih biti u budućnosti) bio pun pogodak za sve. — Vučko53
Također, više sam puta pisao, ali i opet ću, ponuda za djecu je jako, jako tanka što je šteta — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.