• deki87
    230
    Ne razumijem odakle i zašto sva paljba po Oršiću. Po meni je odigrao dosta solidno, svakako bolje od Albanskog Orla. Kad je Orša u igri profitira i MPV jer je Orša kombinatoran, zna odigrati dupli pas, gurnuti suigrača u priliku. Ne znam šta se od njega očekuje kad nam je igra za k i niko nije u formi (osim Belje). Jednostavno se uklopio u sivilo i znao je on imati i u prvom mandatu ovakih utakmica gdje ga ne ide al onda dođu Tottenham i Atalanta pa se sve zaboravi. Ja vjerujem kad nam se digne forma onda, će i Orša izgledati bolje
  • Crni86
    24.5k
    šta se od njega očekujedeki87

Da bude messi jer igru nemamo pa onda kad ti se igra svodi na individualne akcije skacu svi po glavi igracima.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Realno Orši fale tri stvari. Prva stvar je brzina koju je izgubio djelomično, druga stvar je dobra taktička postavljenost igre i treća stvar je Petković.

Orša je oduvijek bio dobar igrač, sa tendencijom vrlo dobrog igrača. On ima svojih par vrlina koje dobar sustav i dobri suigrači mogu iskoristit. Kad toga nema, onda imaš ovakvog Oršu. A uz sve to je čovjek imao tešku ozljedu i godine su realno već tu (a krilo je). Daleko od toga da je on sad nekakva truba, ali svi smo mi očekivali Oršu iz prvog mandata kojeg nikad nećemo više imati. Možda Orša dođe ponovno na neku razinu i proigra, ali stari Orša je prošlo svršeno vrijeme i tako trebamo i naša očekivanja postavljati.

Čovjek po meni može biti između drugog i trećeg krila. Prvo krilo Ivanušec po meni mora bit, drugo Nsoki/Rodriguez (ovisno o tome što pokažu naravno), treće Orša.
  • bazooka93
    329
    igrao je solidnu rolu u pafosu. Istina nema vise Petka koji se izvlaci a daje Orsi da napada dubinu. Sigurno nije hitar kao nekada ali nije ni balvan.
    Pogledaj statistiku prosle godine u Pafosu gdje nije imao sve ovlasti kao u Dinamu i da puca odakle mu se prohtije. Sad je vise playmaker s krila asistent kreator, prilagodio se svojim godinama i fizikalijama.
    I ne treba imati ista ocekivanja od njega kao prije 4 godine nije isti igrac ali nije ni los.
  • utrinski
    14
    Bottom line je - ako smo prodali igrača, znači da je otišao u prime-u, povratak u klub uglavnom znači da igrač nije na razini koja bi nas zadovoljila.
  • hardek
    13k
    Ja bi razumio da Orša ne igra jer je igrač ispred njega ili neki perspektivni klinac ili igrač u top formi. Hoxha zvani kriva odluka je odigrao valjda 70% minuta na lijevom krilu iako je grozan.
  • Archangel
    339
    Po tome znači zeznuli smo se i s Ivanušecom..

Što se tiće Orše, apsolutno sam za to da se njemu da par utakmica za redom u prvih 11 da se vrati u formu, i ovo što je igrao nije bio lošiji od Hohxe.
  • utrinski
    14
    Evo nek nas Ivanušec razuvjeri...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions