• jp23
    4k
    Nažalost me to od naše uprave ne bi čudilo, i da po završetku utakmice najave transfer...

Ima tko da je sa kvarta kao i Oršić, ili da je išao sa njim u školu da ga zovne i moli da ostane :chin:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.4k
    Zna li se koliki ugovor ima Oršić u Dinamu? Ako ide tamo za 1,2-1,5 mil eura onda ne vidim zašto mu Dinamo ne bi ponudio milijun najmanje.
    Nakon toga,jedini razlog za odlazak je da se okuša u premiershipu. A ako poveže par loših utakmica englezi će ga lagano na klupu jer njima sigurno ovih 8,5 milijuna ne predstavlja neki problem pa da ga moraju istrpiti. I jače plaćeni igrači sjede na klupi.
  • superhik
    12.6k
    Idemo ga maltretirati na društvenima :smile:
    #orsaostani
    Orsa-facebook-post.png
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ima tko da nastupa u Potjeri da pri predstavljanju kaže Orša ostani.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Papastrumf želi da nastupa :grin:marcio amoroso

Nisam to znao, @Papastrumf kaj se čeka?
  • Papastrumf
    23.1k
    Vec sam snimio. Ceka se prikazivanje.
  • Woot
    101
    Orša ostani
  • Ludovic IX
    11.8k
    maloprije si skinuo tekmu dinamo - tottenham - i večeras ću cijelu pogledat a sad sam samo onako nabrzinu i ako zbog ničega, ovo je nešto s čime nas je zadužio
  • Nousername
    833
    Mislim da nakon svega ovoga ako Orsic ostane mozde postat legenda kluba (iako vec i je).Ako bi nekak neutralno gledo cijelu situaciju bilo bi mu pametnije da ostane iako moras razumjet igraca da oce otic igrat pred punim tribinama svaku tekmu.
  • jeDINA MOja ljubav
    18
    Na Mislavu je da odluči želi li otići i biti upamćen kao veliki igrač koji je stvarno klubu dao puno ili ostati i postati jedan od rijetkih koje smatramo legendama Dinama.

Naravno da je ljepše igrati u Engleskoj nego u HNLu pred polupraznim tribinama ali za postati legenda kluba se ipak potrebno žrtvovati. Zato su to i uspjeli samo rijetki.

Da imamo normalnu i sposobnu upravu nikada do ovih priči o odlasku takvog igrača u 30. godini nebi ni došlo.
  • Keyser Soze
    19.5k
    ili ostati i postati jedan od rijetkih koje smatramo legendama Dinama.jeDINA MOja ljubav

Oršić je legenda Dinama ostao ili otišao iz kluba, naš najbolji europski strijelac u povijesti i čovjek zaslužan za najveću pobjedu u novijoj povijesti kluba itekako zaslužuje svrstati se uz bok Zambate, Jerkovića ili Ademija.
  • jeDINA MOja ljubav
    18

Poštujem tvoje mišljenje ali ne slažem se. Smatramo li Soudanija legendom kluba? Po meni za postati legenda kluba nije dovoljno dobro igrati, zabiti puno golova i nakon 3.5 godine otići u usrani Burnley.
  • Eduardo
    29.6k
    Da imamo normalnu i sposobnu upravu nikada do ovih priči o odlasku takvog igrača u 30. godini nebi ni došlo.jeDINA MOja ljubav

Naravno da bi došlo. Bogatiji, sposobniji i normalniji klubovi gube i ostaju bez svojih najboljih igrača u njihovim najboljim godinama. Pa Bayernu je jedan Alaba u 29.-oj gtišao bez odštete, PSG će ostati bez Mbapea na isti način, Barcelona bez Dembelea, Liverpool se dogodilo isto s Wijanaldumom...

Imam osjećaj da dosta navijača ima neka iluzorna očekivanja od te "normalne" (jednog dana) uprave i da su očekivanja otišla u neke sfere potpuno nerealnih ostvarenja i dosega. U nogometu i sportu nema te uprave koja u svom mandatu neće učiniti neku grešku u sportskom aspektu npr. u ovom slučaju pri kupnji ili prodaji nekog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions