• jedan u nizu
    17.2k
    Koji god je to idiot pisao, pišam mu se na diplomu.

Ujutro mi je tlak digao Ante “smece koje ni tovari ne vole” Buskulic, ovi su samo nastavili.

Ne pada mi napamet otvarat članak, čim je od germanijaka, ali o njihovom obrazu se vec nasiroko zna.

Blesicki, smece jedno, cije je srce puklo na pola, znamo da places za govnarom nadrogiranim.

Nicota, dva na nozi pa mozemo pricat.

Eva, javljala si se tehniku rukometog saveza koji je 20 godina stariji od tebe u nadi da ce ti rec kaj se odvija u repki jer si eto mlada, a onda par godina kasnije prenosila stvari sa clanskog dana pa se naljutila jer su te izvrijedali.

Here comes the boom klosaru iz rijeke, sjedio si pod zapadom danima u nadi neke ekskluzive ko pseto, pa onda kasnije ides srat po dinamu jer si navijac rijeke prikriveni.

Uzivajte klosari u nasladivanju, nazalost Dinamo ce uvijek bit veci od svih vas.
    austrijanac

Ej stari, pa necemo se vrijedati :rofl:
  • Krizy
    67.1k
    Svaki put kad Lesički napiše tekst sjetim se njegove slike sa ženama sumnjivog morala na stolu za kojim sjedi.
    Nažalost ne mogu nikako pronaći tu sliku.
  • austrijanac
    9.6k

Isprike, ponijelo me, kvarite mi subotu :rofl:
  • Fan
    1.9k
    Znaju li se ikakvi uvjeti za posudbe Mudražije i Villara? Za Mudražiju čitam posudba s pravom otkupa, za Villara ništa...dobivamo li kakvu naknadu uopće za posudbu, uzimaju li dio ili cijelu plaću, kakvi su mogući uvjeti otkupa...?
  • emilperska
    14.5k
    Sa Europom je vec na preko 10 milja uprihodjenih. Znaci skoro 20% proračuna vec u prvom mjesecu.Ludovic IX

Europa je vec budzetirana za 2026. U budzetu je igranje LP do playoffa i onda EL i drugi krug EL tekuće sezone bez osmine finala.
    Analiziramo ovih 27 mil EUR koji se moraju od transfera popunuti ako se ne uđe u LP.
    Za ovaj dio da je siječanj ispao dobar se slažem..
  • emilperska
    14.5k

Nije mi bila namjera Ničoti i Olivariju olakšati posao niti dati materijala za išta nego da mi Zonaši znamo na čem smo.

Osobno sam zadovoljan financijskim dijelom ovog roka.
    Još tu ima prostora za uštedu/zaradu, a da igra ne pati u vidu Nevistića, RPGa, Cordobe i Villara..
  • prefontaine
    6.4k
    I kad se onda gasimo i propadamo, čisto da znam?
  • Beowulf112
    430
    Dovest ce zvone Fly Emirates za sponzore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.