• dumitrumitu
    1.4k
    Mislim da financijski izvještaj obično objave u 4. mjesecu.
  • rioda
    7k
    Ako se ne varam, do kraja veljače je rok za predaju izvještaja FINA-i
  • Šteco
    915
    A gle, moju podršku svakako imaju, samo kažem da bi volio da taj izvještaj ne bude kao svih ovih godina, hrpa brojki koji će nešto i reć, ali i dalje ostaju nepoznanice.

S druge strane, čitanjem cjelokupnog izvještaja zajedno sa računovodstvenim politikama može vrlo dobro razumjeti kako se došlo do određenih linija.Rakovica1986

Može, ali primjerice, negdje je napisano da se 2 milijuna od Boška Šutala knjiže u prošloj godini jer se taj dio raspoređuje kroz trajanje ugovora. Takve neke informacije ne pišu u onim izvještajima, te je podložno raznim interpretacijama kada se samo zbirno objave takve stavke kroz broj bez konteksta.

Uvjeren sam da će financijski izvještaj Dinama za 2024. godinu biti značajno bolji od prijašnjih u svim segmentima kako bi što bolje pokušao svojim članovima pokazat ono što se zbivalo u protekloj godini i ono s čime se raspolaže na dan, ali sam isto tako uvjeren da neće biti prezentacije izvještaja javnosti jer u konačnici jako je mali broj onih koji bi razumjeli tematiku dalje od linije ukupni prihodi i ukupni rashodi.Rakovica1986

Rečeno je da je bila spremna prezentacija za članski dan od koje se odustalo zbog lošeg rezultata i pitanja članova. Takav video/prezentacija se može kroz dinamo+ ili već nekako na kraju i isporučiti članovima.

Samo mislim da bi to bilo dobro, a ako i ne bude, budemo isčitavali ono što imamo, kaj sad.
  • Crni86
    8.2k
    U neke pregovore mozes uci slobodnije i bahatije, a ne cim cujes 20,5 milijuna eura prihvatit.Crni86

Ili 14…
  • Jurki
    15.7k
    mi cim vise uprihodimo od uefe.. to samo moze znaciti da mozemo prodavati igrace cim jeftinije (ko se bu zajebaval s cjenkanjem i pregovaranjem)
    Ipak je to zbog renomea kluba, dolaze veliki klubovi po nase igrace, igraci su ipak nakon 30 utakmica zaduzili klub.. pa je i red da ih se pusti van da ne budu razocarani i tuzni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.