Potpuno mi je nezamislivo da moj sin navija za Hajduk, kao što je posve sigurno bilo i mom starom. — Neki tip sa Zapada
kao iz kontre jer su svi drugi u društvu za dinamo — Mali Zeus
To mi je normalno ako si cijeli život u Zagrebu. — Mali dioničar
Moram priznati da iz svoje perspektive nekako mislim da nas više zna koji je naš klub puno prije nego ozbiljno shvatimo sam nogomet. — xavier
Baš mi je zanimljivo (a malo i iznenađujuće) kako na forumu ima barem nekoliko ljudi čiji je tata hajdukovac.. — Neki tip sa Zapada
Kolega Infinity je jednom pisao o tome kako svatko od nas u nekom trenutku "odlučuje" o klubu za koji će navijati. Moram priznati da iz svoje perspektive nekako mislim da nas više zna koji je naš klub puno prije nego ozbiljno shvatimo sam nogomet. — xavier
To mi je normalno ako si cijeli život u Zagrebu.
— Mali dioničar
Pa, za očekivati je, ali Dinamo za mnogobrojne nije (prvenstveno) lokalni zagrebački klub, nego svenacionalni ili općenacionalni ili naprosto najuspješniji za mlađe, pa se ni njegovi navijači ne regrutiraju nužno iz zagrebačkog bazena. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.