• Mikato01
    104
    Nije niti trebalo staviti nikaj online, koje je ranije tam, taj to više želi, fertig.
  • crophantom
    1k
    Uspio uloviti online, sektori 5 i 6 su u 9:00:10 vec sva mjesta bila poklikana valjda, ulovio 8. Dobro je :D
  • Zoran
    233

Lani je nakon4 ili 5 minuta bilo nemoguce kupiti on line godisnju za sjever. Zapad je jos nekoliko sati bilo moguce kupiti. Jedino su ljudi koji su tamo bili u redu normalno mogli kupiti kartu. … ocito da je tak i ove godine i vi se cudite. Frend od 6 sati cekao u redu i javio se prije 8 minuta da ju kupio kartu.
  • Ludovic IX
    9.2k
    vidim da ima sektor 8 na zapadu još 3 dostupne.. znači li to da su sektori 4,5,6,7,8 za sezonce i da je sve rasprodano?
  • fakin
    992
    Neki su cekali i od 3 ujutro, ne znam cemu se neki ovdje cude. Sve se znalo unaprijed
  • kadsemasazatalasa
    105

apsolutno treba stavit online, ali samo za ljude koji nemaju prebivalište u Zagrebu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

A tko će se bavit tom forenzikom? Uostalom bitnije je onda boravište, prebivalište mogu imat zapisano od prije 3 godine
  • Bernard
    807
    razumijem nema frke, ali, ja sam na putu i nisam u mogućnosti biti fizički tamo niti mi je mogao netko uzeti, tako da sori ako, sam jebeno razočaran.
  • kadsemasazatalasa
    105

imaš pravo, ali sam više napisao kao nekakvu poruku ovima koji sad su ljuti na to što nema online.
  • lucky luciano
    355
    Prošle sezone navodno svi koji su stali u red su uspili kupiti godišnju. Čak i nakon što je objavljeno da je sve rasprodano.
  • Klenx
    8k
    Navodno da je u prvoj minuti prodaje otišlo više stotina komada godišnjih.
    Prošla su vremena karata za kunu, milji za dolazak na tekmu, besplatnih vaučera i komocije.
    Sad moraš klikati u prvoj sekundi prodaje da bi uopće imao šansu doći do ulaznice.
    Više ni mogućnost online prodaje ne garantira uspjeh. Čak i na ovom starom, trulom Maksimiru.

Zamislite što nas čeka onda kada dođe prvo nova Kranjča, a onda i novi Maksimir.

To je "novo normalno"!
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ja sam imao bizarnu situaciju da sam kliknuo na mjesto, krenuo upisivati broj članske i izbacio mi je grešku i više nisam mogao odabrati kartu jer je sve bilo rasprodano.
  • modri-kibic
    565
    Gledam sada ovaj tlocrt stadiona i zamišljam koliko bi bilo više godišnjih karata da je Istok u funkciji.
  • Mali Zeus
    18.5k
    Koliko je sve skupa godišnjih pušteno u prodaju?
  • Papastrumf
    17.6k
    Budući da je u redu ispred TP bilo preko 200 ljudi, klub je za online prodaju pustio 250 ulaznica (sve su prodane u 2 minute), a ostalo je ostavljeno za TP. Vjerojatno će se još nešto povećati i broj godišnjih kako bi većina ljudi u redu mogla kupiti ulaznicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.