• Mali Zeus
    18.6k
    Jučer je bio baš dobar dan, prvo rekord članstva pa vijesti o Belji, ne sjećam se više kojim redom.

Čestitka svima, ljudi klub ide jako u svakom pogledu, svi mi idemo jako. Nakon prošlogodišnjeg rekorda koji je stajao od 1982. već smo i taj potukli tako rano ove godine i može biti samo bolje. Prođu me trnci kad se sjetim di je bio klub prije 10 godina (razvalina, otuđen, duh od kluba) i di je sada.
    Klub je ponovno među nama navijačima, ponovno je prisutan i svi ga živimo, nije to jedan dinamo na terenu, a neki drugi imaginarni u našim glavama o kojem smo sanjali da će se jednom vratiti među nas. Sve je to sada jedan klub, svi smo dinamo i dinamo smo svi mi. Ono što me najviše usrećuje je koliko je dinamo prisutan svuda po gradu. Nisu to više samo zastavice koje bi tu i tam vidio po autima, a klinci na igralištima furali dresove ne znam Reala i Cityja. Gdje god se okreneš netko fura dinamov dres, majicu, kapu ili nešto treće, staro mlado, muško žensko, može biti bilo kaj, ja napravim uvijek ovak:

%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%8F-thank-you.gif

Najviše me veseli kaj u našem parku klinci redovito furaju dinamove dresove, oni strani su sad u manjini ako ih i bude za razliku od prije kad su furali sve i svašta. Naravno da svako malo svog malog sasma slučajno u vrtić pošaljem u dinamovoj majici, nek se zna. Grafite da ni ne spominjem, bilo ko da dođe u Zagreb odmah zna čiji je grad i podsjeća ga se na to na svakom koraku.

Baš sam sretan jutros.
  • desno
    37
    Jel ima ko voljan za uzeti 2 godisnje, castim
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Koliko vidim online sjevera vise nema u ponudi.
  • Bernard
    807
    jebote šta je ovo,znači nema ni jedne godišnje za sjever uzeti,stavili 5 karata online i sve prodane,užas jebote
  • IstokKa96
    862
    Online prijava u 9:00, u 9:00:02 nijedne raspoložive za SD... :smile:
    Bilo je mozda 20-ak raspoloživih po prijavi koliko mi je oko 'uhvatilo'...
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    9:04 nema više ničega online

EDIT: pojavljuje se par komada ZD8 25./26. red
  • Bernard
    807
    bilo ih je 6-7 kad sam ušao u 9h ali sve već rezervirane,ovo je katastrofaaaaaaaa
  • Dubbbrava
    924
    Mali Zeus mislim da nisi niti svjestan koliko si ljudi razveselio svojim postom jer sam siguran da nas ima podosta sa istim životnim navikama
  • skener
    5k
    Ljudi strpljivo, oslobodit će se sigurno još nešto sada kada uplate ne prođu
  • kadsemasazatalasa
    105

Nije sramota. Ima ljudi koji su jutros došli u 6 sati ispred ticket pointa. Znam osobno ljude koji su uzeli slobodan dan da bi bili tamo i da bi piknuli godišnju. Mislim da je i zaslužuju piknuti. Jebiga.
  • MateG
    41
    Ja sam uspio sebi uzet online, tocno 9:00 refresh i sto brze klikanje… imao sam spreman broj clanske za zalijepit, a imao sam i dozu srece sto sustav nije pao…
  • Mali Zeus
    18.6k
    Veli frend da se malo malo pojavi i odmah nestane, metoda najbrži prst. Biranje mjesta je sjebalo stvar. :grin:
  • NKDZ86
    4.6k
    ko je bio većinom redovit prošle sezone (kupovao pojedinačne) i član je, mogao je poslušat savjet kolege pape i probat. ja sam to napravio i osigurao se, hvala voljenom klubu
  • Neron53
    1.8k
    Nakon svega napisanog, ima ekipe koja se cudi?
    Pa koji vam je k ?
    Pise se ovdje od prosle godine da treba otici sto ranije na karatanu....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.