• ivanzg
    378
    Ostalo još :

Zapad 332
    Sjever 611
  • Dino
    4k
    Iskreno ocekivao sam da ova godina nece doci ni blizu brojkama iz prosle posto se puno ljudi uclanjivalo na ljeto i jesen zbog lakseg puta do karata za ligu prvaka, a onih "vjernijih" je bilo poprilicno manje.

Trenutnu brojku ljudi uistinu uzimam kao najvjerniju bazu navijaca nakon godisnjaka jer na polovici godine doseci proslogodisnji rekord koji je najveci broj clanova ikad, u sezoni u kojoj smo bili ispod svake razine moze se jedino ako imas ljude na koje mozes racunati, a mislim da na ovih par desetaka tisuca definitivno mozemo.

Uz jednako kvalitetan rad, ne sumnjam da cemo probuditi onu uspavanu bazu navijaca i podici prosjek posjetitelja na ozbiljne razine da svaka utakmica bude pravi dozivljaj.
  • Neron53
    1.8k
    Znaci ovaj tjedan pada rekord :)
  • MateG
    37
    Je li zna netko kad otvara ticket point u ponedjeljak? Je li 9 ili 11h? Ne nalazim nigdje informaciju
  • deda
    38.5k
    9.00
  • crophantom
    1k
    Mislite da je pametnije u pon da online refresham ko manijak u 9 ili da pošaljem nekoga s svojom članskom na ticketpoint posto nisam u ZG?
  • Paggini
    58.1k
    Pošalji nekog
  • MateG
    37
    najbolje oboje
  • Neron53
    1.8k

Posalji nekoga barem par sati ranije ali i on moze u redu od 9 sati pokusavati online kupiti, ako bude i te opcije.
  • Paggini
    58.1k
    Prosle godine se online rasprodalo u par minuta i bila je drama ovdje, dok su ovi u redu svi dobili godisnje jer je klub ispostovao cekanje. Vjerujem da ce tako biti i ove godine, pa svakako posalji frenda.
  • crophantom
    1k
    Hvala, probati cu se organizirati.
  • SAS1987
    17.8k
    Mislite da je pametnije u pon da online refresham ko manijak u 9 ili da pošaljem nekoga s svojom članskom na ticketpoint posto nisam u ZG?crophantom

Svakako pošalji nekoga da ne gubiš vrijeme sa refreshom stranice :lol:
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    Vidio sam da je netko postavio već pitanje oko unosa nove godišnje u aplikaciju. Imam isti problem. Izbrišem prošlosezonsku godišnju i traži me ručni unos serijskog broja ili skeniranje barkoda nove godišnje. Kod oba pokušaja unosa, aplikacija izbaci crveno upozorenje da kod nije prepoznat (ili da ne postoji).

Napomena: serijski broj i barkod nove godišnje sam pokušao unesti sa pdf potvrde koju sam dobio na mail prilikom online produženja, još nisam novu godišnju fizički pokupio sa ticket pointa.
  • badjibadara
    6.3k
    Napomena: serijski broj i barkod nove godišnje sam pokušao unesti sa pdf potvrde koju sam dobio na mail prilikom online produženja, još nisam novu godišnju fizički pokupio sa ticket pointa.PetkoDaniOršaGol

Ista stvar je i kod skeniranja qr koda sa fizicke kartice kod mene.
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    OK. Tnx. Očito je do njih, valjda se čeka završetak prodaje svih godišnjih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.