• ŽeljkoB
    6

Poštujem, ali npr. za Grude je naveo 215 članova, a 18.1. se učlanilo 515 ljudi. Naravno da je tu bilo i ljudi iz Njemačke, Zagreba i slično. Poanta je da je većina tih ljudi rođeno u Grudama i susjednim općinama.
  • Sajla
    7.6k
    naveo je kako piše u bazi članova, na temelju njihove adrese. samo nek se ljudi učlanjuju. možda se ja sljedeće godine učlanim na akciji u Grudama ili Frankfurtu, svejedno će u bazi biti moja adresa u Hrvatskoj, a ne gdje sam se učlanio. to su jednostavno različiti podaci i ne znači da je jedan ili drugi netočan.
  • Papastrumf
    14.8k
    ali npr. za Grude je naveo 215 članova, a 18.1. se učlanilo 515 ljudi.ŽeljkoB

Taj dan se sigurno nije učlanilo 515 ljudi kao što se u Čapljini taj dan nije učlanilo 762 ljudi. Kao što sam napisao jučer, dinamo trenutno ima 764 člana iz Čapljine, a ne 1.100.
    Tih 764 je odlična brojka kad se uzmu u obzir brojke po županijama u Hrvatskoj.

Grad Zagreb prešao 17.000 članova.deda

Još 13.000 i bit će ok. Sad ćemo se malo pozabaviti Zagrebom. Uskoro više informacija.
  • purger39
    36

Ako more prijedlog?
    S obzirom da se lani napravilo prvo Dinamovo u Dubravi, koje je bilo totalni hit i mislim da se brdo ljudi učlanilo, znam da je nemoguće ponoviti to prije nego se odradi još nekoliko kvartova....
    Ali ove godine je opet MNT Granešina, 6ti po redu, i svake godine su naši igrači zvali na dolazak i tak to ..
    Pa jel moguće kontakt ekipu koja to vodi, dogovoriti neki štand za učlanjenje i neki štand za prodaju stvari?
    Znam da klinci s kvarta svake godine stave gore svoj štand i prodaju kvartovske majice za tribinu...
    Mislim da bi se skupio priličan broj članova, prodaja bi išla isto ful ok jer ipak traje to sve skupa mislim 7 dana...
    I ne bi bilo zgorega, da se na svaki takvi malonogometni turnir u gradu postave štandovi za učlanjenje i prodaju....
  • puxigadjurdja
    2.2k

nadodao bih npr i dane Dugava ili slične kvartovske manifestacije kao savršen, već pripremljen, događaj na kojima bi jedan štand mogao čuda napravit.
  • nemapredaje
    4.5k

Znam ja ekipu koja to vodi i dinamovci su veliki.
    Tak da vjerujem da bi se neš tak moglo organizirati. A ove godine će turnir trajati 9 dana, tak da bi se tu moglo fino članova skupiti.

Inače, nisu se naši igrači zvali na Granešinu već na Žuti Brijeg i prošle godine je bilo najavljeno da će doći al je na kraju ispao fijasko jer su jadna djeca čekala, a nitko se nije pojavio.
  • purger39
    36

Ma nisam bio siguran jel bio Žuti Breg ili Granešina za pozive... Al u svakom slučaju, ima tu materijala za odraditi članove...

Na svim takvim događanjima, jedan štand bio baš špica i odradilo bi se brdo ljudi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.