• Dino
    3.4k
    Je li klub mozda razmisljao da objavi broj clanova po ulicama, unutar i izvan Hrvatske? Ili da nam mozda ti Papa to napises ovdje…
  • NORTE
    14.1k
    Općine, ulice (sarkazam?).
    I ovo sa županijama je previše.
  • serbus
    4.7k
    Papa jedno pitanje koja je razlika u programu vjernosti između obilaska stadiona i vip obilaska stadiona ?Što taj vip dodatno nosi?
  • rioda
    7.4k

Ako se ne varam bilo je objašnjeno da vip omogućava odabir termina
  • Peškaman
    6.3k

Pročitao sam na ČP da je u ovoj akciji učlanjeno 762 ali da ima još jedan povjerenik koji je učlanio 300ak ljudi + oni koji su online učlanjeni pa se ta brojka za Čapljinu penje na 1000/1100 članova.
    Ne znam koliko je istina ali baš brutalna brojka ako je istinita informacija.
  • Neron53
    1.3k
    Kad nas je pocetkom 90.ih na poljud dolazilo u zanemarivim brojkama, Čapljinci (plus Metkovci) su redovito imali bus.
  • Ivanmtk
    1.3k
    Hercegovina još jednom pokazala koliko je jaka utvrda Dinamovštine. Nažalost zadnjih 15 ak godina zbog privatnog jahanja po klubu i zanemarivanja navijača i članova općenito, a tovarskog rada po terenu i masovnog učlanjivanja u gotovo svakom selu, broj navijača u odnosu na njih je došao gotovo na 50-50. Jako poražavajuće, izgubili smo dosta mlađih generacija, jer je Hercegovina prije rata bila 80-85% Dinamova. Siguran sam da ovakvim redovitim akcijama, gostovanjima legendi kluba, prve momčadi, plavim noćima možemo vratiti velik broj navijača,probudit usnule Dinamovce. Neki fan Shop u Mostaru npr. bi bio odličan potez.
  • Peškaman
    6.3k
    Neki fan Shop u Mostaru npr. bi bio odličan potez.Ivanmtk

Dobra ideja ali sumnjam da će se dopustiti u Mostaru ikakav fan shop osim dvije gradske nogometne momčadi.

+Gabela
  • SAS1987
    16.5k
    Dinamo radi brutalan posao po pitanju članstva tako da će se bez problema masovno regrutirati nove generacije navijaća.

Pisao sam jednom malo opširnije o tome da trebaju ostali dijelovi hrvatske i dijaspora biti jako bitni Dinamo ali da primarni fokus ipak treba biti na Zagrebu i okolini jer samo oni žive dovoljno blizu stadiona da ga pune svaki tjedan. Al to ne znači da ne bi trebali imati plave noći po BiH, Njemačkoj itd, naprotiv, nek ih bude što više. Samo kažem što treba biti primarni fokus.

Nisam previše upućen u radio stanice Zagreba ali Dinamu hitno treba partnerski radio preko kojeg može raditi žestoku promociju kluba a za uzvrat radio dobije ekskluzivni sadržaj poput intervjua, gostovanja igraća itd. I to bi trebao biti jedan od prioriteta.
  • masacusec
    4.7k
    Ako dobiješ ozbiljan odgovor, moje bi sljedeće pitanje moderaturi bilo:
    Postoji li mogućnost da klub na kraju godine objavi broj članova u svakom pojedinom selu?
    :smile: :smile:
  • Neron53
    1.3k

Jedne godine stojimo pred ulazom u kavez, dolazi bus a ekipa navija i mase salovima kroz skoro sve razbijene sajbe :)
  • Dino
    3.4k

Ovo za zupanijama je po mom misljenju top stvar, ali dalje od tog je jednostavno glupo za pitat opce. Ne trebamo nepotrebno koristit dobru volju ljudi koji imaju uvid u statisticke podatke i prikazuju nam ih ovdje po zelji.
  • Filip85
    7
    Nisam previše upućen u radio stanice Zagreba ali Dinamu hitno treba partnerski radio preko kojeg može raditi žestoku promociju klubaSAS1987

Čini mi se da sam na radio Sljemenu čuo reklame tipa "gledaj Dinamo, uzmi Maxsport paket" i na dan gotovo svake LP tekme je puštena dinamova himna u prijepodnevnim ili ranim poslijepodnevnim satima.
  • Crusades
    14.9k
    Ima i na TOP radiju stalno... al koliko vidim, oni su jedan od službenih partnera/sponzora kluba.
  • rioda
    7.4k
    Čini mi se da sam na radio Sljemenu čuo reklame tipa "gledaj Dinamo, uzmi Maxsport paket"Filip85

To je T-Comova reklama, ima i jumbo plakata, ali sve što vidiš da uključuje Dinamo, isto tako u Dalmaciji imaju s Hajdukom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.