• serbus
    4.7k

Sve pet ne ljutim se nego me baš zanimalo zakaj si tak reagirao.
  • Papastrumf
    14.5k
    Mislite li da je bitno koliko clanova imamo?Olmic

Sama brojka i nije i je bitna, ovisno kako na to gledas.
    Da, slazemo se da je bitno da se clan prvenstveno osjeca dijelom kluba, dolazi na utakmice, kupuje klupske proizvode itd.

S druge strane, brojka sigurno nije “za baciti” kada se pregovara s dijelom sponzora kojima je bitan direktan pristup clanovima kluba.

Sto se tice uclanjenja, kao sto je kolega napisao, ima jos dosta ljudi koji se nisu uclanili iako su redovni clanovi.
  • Olmic
    4.1k
    kuzim ja da to ima financijske pogodnosti, sponzorske kako si naveo, al mene bas jebe ta pripadnost. Jbg mozda je do mene
  • criticus
    3.2k
    Mislim svi koji osjecaju pripadnost Dinamu su vec se uclanili odmah krajem prosle ili pocetkom ove. Ovo sad skupljanje broja clanova je samo za statistiku jer uclanjenje susjeda pere, njegove zene stefe i prabake milke nema smisla jer to po meni nisu clanovi i ako dodu izbori sad, iduce godine ili za 3 redovni nitko od njih nece ici glasat, nitko od njih pojma nema za sta glasa itd.. sad organiziramo druzenja i sve 5, dode Mara, uslikas se s njim, uclanis se i onda pol njih nema pripadnost, nego su samo statistikaOlmic

Al kako drugacije širit broj ovih koji će se učlanit jer osjećaju pripadnost. Pa nije da te to pogodi odjednom ko grom iz vedra neba. Na tom se radi, između ostalog i ovako. Pa kad je član iskoristit će neku pogodnost, osjetit neki dio koji ga privlači i eventualno postat jedan od ovih koje smatraš pravim članovima. Da svake godine 1% tih koji ne osjećaju pripadnost ili šta već, osjeti povezanost s klubom dobijaš sve veću bazu i broj onih koji će se učlanit po defaultu. Da toga nema imali bi i dalje 10k članova jer valjda su samo ti oni koji su cijelo vrijeme uz Dinamo kao pravi članovi. Pogledaj lani brojku na kraju prvog mjeseca i sada. Ili drugog ili trećeg. Kojeg god. To je pokazatelj. Garantiram da ćemo dogodine na kraju prvog mjeseca imati barem 10% veću brojku nego ove godine. To su ti koje si "kupio". Bez obzira na rezultat, jel Zajec il Majec, Marić il Galić.
  • deda
    35.6k
    Unatoč svom ovom čemeru od rezultata i vremena oko nas izgleda da dinamovi navijači ne odustaju već se i dalje uredno učlanjuju. Par crtica za današnji dan:

- Zagrebačka županija prešla 4.000
    - Međimurska županija prešla 1.400
    - Požeško-slavonska prešla 600
    - Istarska županija prešla 400
    - Sisačko-moslavačka prestigla Karlovačku (871-868)
    - inozemstvo prešlo 4.500
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.