• prefontaine
    1.1k
    Nikad lošiji rezultati, nikad veća povezanost i privrženost. Nismo ni svjesni koji potencijal imamo.
  • deda
    35.6k
    Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 15.353
    2. Zagrebačka 3.957
    3. Međimurska 1.364
    4. Osječko-baranjska 1.353
    5. Brodsko-posavska 1.212
    6. Varaždinska 1.118
    7. Krapinsko-zagorska 1.026
    8. Vukovarsko-srijemska 901
    9. Karlovačka 857
    10. Sisačko-moslavačka 850
    11. Dubrovačko-neretvanska 734
    12. Požeško-slavonska 596
    13. Koprivničko-križevačka 551
    14. Bjelovarska-bilogorska 520
    15. Primorsko-goranska 513
    16. Virovitičko-podravska 482
    17. Istarska 390
    18. Splitsko-dalmatinska 329
    19. Ličko-senjska 271
    20. Zadarska 170
    21. Šibensko-kninska 106

Inozemstvo: 4.408

Ukupno: 37.061
  • Crusades
    14.8k
    Još 5-6 županija koje nisu prebacile 1000 imaju potencijal da to naprave. Od 8. do 13.-14. mjesta.
  • deda
    35.6k
    Teško ove od 12. mjest na niže mogu. Vidio sam podatke od prošle godine. Enorman rast bi trebale imati.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Jel samo po meni ova brojka za Zagreb jako mala ?
  • grba
    117
    Polako, tek je kraj drugog mjeseca.
  • deda
    35.6k
    Meni se čini realna, ali stvari uvijek treba gledati u kontekstu. Do prije par godina Dinamo je imao ukupno 10 tisuća članova, a sad ih samo u Zagrebu ima preko 15 tisuća. Rad, rad i samo rad s ljudima pomaže. Jedan po jedan čovjek.
  • deda
    35.6k
    Evo vam i slavni poredak za "plavu županiju". Dakle poredak županija prema udjelu članova Dinama u stanovništvu pomenute županije iliti broj dinamovaca na 100 stanovnika:

1. Grad Zagreb – 2,00%
    2. Zagrebačka – 1,32%
    3. Međimurska – 1,30%
    4. Požeško-slavonska - 0,93%
    5. Brodsko-posavska - 0,93%
    6. Krapinsko-zagorska – 0,85%
    7. Karlovačka – 0,76%
    8. Varaždinska - 0,70%
    9. Virovitičko-podravska - 0,68%
    10. Dubrovačko-neretvanska – 0,64%
    11. Ličko-senjska – 0,63%
    12. Vukovarsko-srijemska - 0,63%
    13. Sisačko-moslavačka – 0,61%
    14. Koprivničko-križevačka - 0,54%
    15. Osječko-baranjska – 0,52%
    16. Bjelovarsko-bilogorska – 0,51%
    17. Istarska – 0,20%
    18. Primorsko-goranska - 0,19%
    19. Šibensko-kninska – 0,11%
    20. Zadarska – 0,11%
    21. Splitsko-dalmatinska – 0,08%

HRVATSKA - 0,84%
  • DrawTube
    6.3k
    Koprivničko križevačka, i Bjelovarska bi možda mogle, trebale bi nadmašiti za 300 članova prošlu godinu uz neku akciju učlanjivanja izvedivo
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Predivna vijest za mene i želim je podijeliti sa vama.Jučer mi se ostvario san i dobio sam konačno svoju članku kartu, i konačno sam član dinama. Ovom prilikom želim se zahvaliti bratu koji mi je pomogao ostvariti san. Bratu sa zone koji se javio sam , i pomogao mi više nego kumovi,prijatelji koje molim već godinama za pomoć. Brat me zamolio za anonimnost ,ali eto ja ti se po stoti put zahvaljujem..znaš tko si. Hvala ti Eto šta je zona. Ovdje se znamo i popickarati ,i zavaditi i ne slagati. Ali svi volimo iskreno i dinamo nam je svetinja. U pravom smislu te riječi. Sad ima član na dalekom sjeveru . Svi koji me poznaju ovdje znaju koliko sam se mučio sa tim . Kao što sam rekao i bratu, nikom neću ,kao i svi vi vjerojatno priznat da voli više dinamo i da je veći dinamovac od mene. Ali bez članske karte , jednostavno nije to to, nešto je uvijek falilo. Ponosan sam što sam postao i član plave obitelji :heart:
    Sancta Sanctorum
  • Orc123
    10.8k
    Jbt sto ti je Dinamo! Jucer nakon tekme ljut na sve i svakoga, pokusavas trezveno razmisljati ali nejde i onda danas konacno stigne clanska na kucnu adresu....
    Otvoris taj paketic i doslovno se raspadnes, nema vise ljutnje, nema boli, samo jedan veliki ponos, osjecaj pripadnosti, osjecaj srece......nekako po cijelom tijelu prozme te neka toplina a suze naviru na oci.....budi se neki optimizam, snaga i vjera u klub kojeg volim vise od svega!

Ajmo Dinamovci moji, jos jace, svi zajedno, za nas Dinamo!
    Zajedno smo jaci i onda kad je najteze!
    Volim te Dinamooooooooo!
  • Olmic
    4.1k
    Jedno pitanje/konstatacija vise

Mislite li da je bitno koliko clanova imamo?

Mislim svi koji osjecaju pripadnost Dinamu su vec se uclanili odmah krajem prosle ili pocetkom ove. Ovo sad skupljanje broja clanova je samo za statistiku jer uclanjenje susjeda pere, njegove zene stefe i prabake milke nema smisla jer to po meni nisu clanovi i ako dodu izbori sad, iduce godine ili za 3 redovni nitko od njih nece ici glasat, nitko od njih pojma nema za sta glasa itd.. sad organiziramo druzenja i sve 5, dode Mara, uslikas se s njim, uclanis se i onda pol njih nema pripadnost, nego su samo statistika

Ponavljam svi oni kojima Dinamo znaci su se uclanili do max 15.1 jer imat clansku za mene je privilegija i obveza
  • Orc123
    10.8k
    a zasto bi imali 20 tis clanova ako mozemo imati 70 000 tis? Razlika ti je u 1mil eura

Pravo je pitanje zasto ne bi imali vise clanova nego manje? I u RH je 4mil ljudi cca pa ne glasa ni 2mil na izborima...to je pravo svakoga da izađe ili ne izađe.....oni koji ne iizađu glasat na parlamentarnim izborima ili za predsjednika onda nisu Hrvati? Jbg to je tak ali bolje imati 70tis clanova nego 30tis.....
  • serbus
    4.7k
    Ponavljam svi oni kojima Dinamo znaci su se uclanili do max 15.1 jer imat clansku za mene je privilegija i obvezaOlmic

Zašto to misliš ? Evo ja prvi sam sebe i klince nedavno učlanio, zadnje dvije godine je grah malo pao na krivu stranu pa se vagalo sa lovom. A član sam preko 10, mala evo sad šestu godinu u nizu, mali drugu koliko su i stari.

Vagao sam članska ili koncert odabrali koncert u Lisinskom jesmo sad manji dinamovci od tebe jel nismo do 15.1. obnovili ili smo samo statistika ?
  • Olmic
    4.1k
    karikirao sam datum. Ali prepoznajes iz mog teksta da ti nisi stef, bara ili milka nego si dugogodisnji aktivni clan. Takoder imam dvoje djece i oba su od rodenja clanovi.

Ali stefovi, bare i milke su samo statistika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.