• NitkoBitan
    21.5k
    Meni isto gresku. Valjda nase zahtjeve odjel za clanstvo jos nije proveo kroz sustav. Strpljivo (ima puno uclanjivanja pocetkom godine)...
  • Liks90
    2.6k
    I meni baca grešku jučer i danas…
  • ZgDLions
    598
    Malo je prerano za ozbiljne podatke, ali zna li netko kako smo stajali na početku prošle.
    Ima se taj rast negdje popratiti u odnosu na prijašnje godine ili samo konačne brojke?
    Kad sam bio u shopu dosta ljudi je ispunjavalo papire, čini mi se da nam dobro ide.
  • NORTE
    13.1k
    Nemoguće je radit usporedbu kad je početkom 2024. dinamo imao članove učlanjene u 2023.

Nemojte ni radit usporedbe jer to nema nikakvog smisla i ne predstavljaju pravu sliku.
  • criticus
    2.9k
    Ono što bih volio i mislim da je ostvarivo da do kraja prvog mjeseca imamo 20k članova. A optimistično na 25k. To bi bio fantastičan zalog da se ponovo popnemo na brojke 50k+. A još važnije značilo bi svake godine možemo računati da imamo 30k stalnih članova minimum.
  • ZgDLions
    598

Ok, znači od ove godine bi mogli ustanovit neki standard za pratit i vidjeti odakle dolaze članovi, pa samim time gledati za unaprijediti učlanjenja i koji modeli daju najbolje rezultate.
    Ipak je to samo statistika, nije komplikejtid, a sigurno je podosta ljudi zanimljivo.
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Prešli 8000 članova. Samo peglaj dalje, što više i što jače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.