• Hrvatski Gradjanski
    24
    Ne prihvaćam isprike više za nas dinamovce. To izbora je to moglo prolaziti sad više ne.

Ako Dinamo kao klub od nekakvih 1,5 milijuna ljudi koji će reći da navijaju za njega u Hrvatskoj, Herceg Bosni i iseljeništvu ne može imati 100 000 članova barem onda je problem u nama.

Naravno da je to broj ljudi od kojih neki samo kažu da navijaju za Dinamo, a zapravo malo prate ali postoji velika baza.

Bilo bi dobro da iz kluba naprave jedno sveobuhvatno istraživanje na tu temu.

Ne treba bježati od toga da su nas rivali s juga u nečemu trenutno dobrano potukli i izmišljavati svakakve isprike.

Zanimalo bi me koji je broj ukupnih navijača, koliko od njih redovito prati Dinamo, a koliko je baš aktivnih navijača koji odlaze na utakmice.

Mislim da je nama zadnja godina i pol pokazala da i mi imamo itekako potencijala za veliki rast.

Učlanio sam se u suvenirnici u Areni, rekli su da šalju kroz mjesec dana poštom. Ne znam jel to unose u taj broj na stranici.
  • Rama86
    73
    Jel mogu povezati članstvo tek kad dođe iskaznica na adresu sa brojem članske il to ide automatski?
  • Tajno Ime
    143
    Kako izgleda članska, nisam nigdje upratio?
  • ZgDLions
    598

Ova godina će biti neki pokazatelj u kojem smjeru napredujemo.
    Prošle smo neki frendovi i ja učlanili nekoliko ljudi ili familije na svoj trošak, sad ima nekih koje smo odvukli koji put sa nama na tekmu, a neki nisu niti jednu besplatnu iskoristili.
    Ostat će im iskaznica za uspomenu, ali da bumo ih više učlanjivali nema smisla, ni zbog truda ni zbog love.
    Realno ni nisu neka snaga kluba osim broja na stranici, ne idu na tekme, ne kupuju u shopu, pa ne vidim smisao.
    Klub sigurno ima neku strategiju za daljnji rast, pa bumo vidjeli kak bu napredovalo.
    Još je tu puno prostora za rast i izgradnju dinamovštine.
    Žao mi onog predloga za uvrštavanje pored obične članske i neke malo skuplje tipa zlatne, ali pop je nepovratno nestao, a i deda se izmaknuo, tako da nemam sa kim raspraviti ideju.
  • Marley
    2.5k
    Jucer mi je zaposlenica rekla da se vise ne preuzimaju clanske u fan shopu, nego "tu odmah pokraj nas". Da je to novo od ljetos. Pa me zanima gdje je to "pokraj fan shopa", ja nista nisam vidjela...?
  • ZgDLions
    598
    Što bi rekli lijevo od shopa u kontejneru punom cura, barem bilo prošle kad sam podizao za nekoga.
    :grin:
  • Papastrumf
    13.3k

Doslovno ti je sve objasnjeno par postova iznad :wink:
  • Marley
    2.5k
    Sorry, promaklo mi je iako sam brzinski prolistala sve. Mislila sam da mi ide multitasking, ali ocito ne ide :sweat:
  • Carrasco
    4.6k
    Jel se zna kad će se i ove "offline" početi ulaziti u brojač?
  • criticus
    2.9k
    Jel se zna kad će se i ove "offline" početi ulaziti u brojač?Carrasco

Snedilje
  • MateG
    13
    poprilično sam siguran da je manji dio ušao, nisam siguran za cifre
  • skener
    1.3k

Ovo je riješeno, sada se moze u aplikaciji upisati broj nove clanske
    Hvala @Papastrumf sto jos uvijek imas zivaca sudjelovati na Zoni i vrlo konkretno pomagati oko poteskoca koje se pojave
  • Sajla
    6.4k
    sada se moze u aplikaciji upisati broj nove clanskeskener

meni baca grešku. upisao ručno, skenirao s ekrana člansku na ulaznice.hr - greška. probao više puta, svaki put kad skeniram kôd izbaci neki drugi broj.
  • M94
    1.4k
    I meni gresku baca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.