• NitkoBitan
    21.4k
    Jedna od prvih stvari koje cu napravit sutra kad se probudim je otic na stranicu kluba i vidjet koliko imamo clanova :smile:
  • jedan u nizu
    10.4k

cuj sutra,
    u ponoc se to provjerava.

Necu ni zenu poljubiti u ponoc, prvo otvaram ulaznice hr
  • gledatelj
    675
    Hahha znači nisam jedini
  • din
    550
    5338!
  • rioda
    6k
    Htio sam se prigodno sad učlaniti i skužim da mi je kartica za plaćanje vrijedila do 31.12. :lol:
  • don
    9k
    Dinmo je trenutno klub sa najviše članova na balkanu! :joke:

5.341
  • NitkoBitan
    21.4k
    Za sad sisamo tovare gdje su najjaci :cool:

Uclanjujte i sebe i sve, odmah jak ritam od pocetka koji je jaki temelj za dalje. Kakvo jbno "bojkotiranje" i trazenje opravdanja... Derii!
  • Marley
    2.4k
    Dva pitanja, s obzirom da mi je sad clanstvo isteklo, nema opcije produljivanja nego se samo ponovo uclanim, jel tako? Dakle sad moram ponovo radit registraciju i cekat iskaznicu? Da sam produljila prosli tjedan, onda ne bih nista morala ponovo radit osim platit?

Drugo, vidim neku opciju putem povjerenika, sto je to?
  • bluelions
    341
    Online postoji opcija produljenja, ja sam to učinio sada za sebe i svoju obitelj. Funkcionira, sve 5.
  • vjeko1701
    11.2k
    Taman planiram sebe i tatu kroz dan dva...
  • Cosey
    548
    Za sad sisamo tovare gdje su najjaci :cool:NitkoBitan

Baš i ne.
  • Marley
    2.4k
    A evo uspjela sam samo produljiti.

Zna netko kad otprilike bude spremna iskaznica u fan shopu, jel oni javljaju ili...? Ne sjecam se kak je bilo prosli put.
  • veselko tenžera
    3k
    Postoji li opcija da produžim članstvo za sebe i članove obitelji, platim Aircashom i da sve bude dostavljeno odjednom, a ne da plaćam dostavu 6 puta?
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Htio sam se učlaniti jutros online, došao sam do dijela s kartičnim plaćanjem i slučajno izašao s stranice. Kad sam se išao ponovno ulogirat da se učlanim, dođe mi ovo IMG-1570.jpg
    Problem je u tome što sad mi sustav neda da se učlanim pošto “Je kupac u procesu kupovine”, a taj kupac sam ja koji je bio slučajno izašao s stranice. Zna li netko kako da to riješim? Hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.