Ovo je nevjerojatno. Dakle, identična se stvar događa kad stisnete učlanjenje poštom i internetom. Tovara se u 6 dana učlanilo 35000, a mi nemamo online produljenje članstva. Evo, IZ PRINCIPA neću produljiti članstvo dok se to ne izmijeni. Nova 2024., opća digitalizacija, vrijeme e-gradova i e-sela, a mi nemamo opciju online učlanjenja. Pa živote! — Dalmatinec
Pravo glasovanja na nadolazećim izborima za sastav skupštine GNK Dinamo ostvarit će isključivo članovi kluba koji su se učlanili/obnovili svoje članstvo u 2024. godini, zaključno s datumom 15. veljače 2024. godine. Uz spomenuti uvjet, članovi koji žele glasovati moraju u trenutku glasovanja biti punoljetni te nam dostaviti svoju jedinstvenu e-mail adresu (jednom e-mail adresom ostvaruje se pravo na jedan glas). — The Undertaker
Meni se čini da oni napišu objavu a onda gledaju ovdje komentare pa revidiraju što treba. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.