• KtcGoat
    71
    Novi stadion bi se trebao zvat "Kevin Theophile Catherine", mislim da je to najmanje sto se moze uciniti kako bi odali pocast ovoj legendi.
  • cibona
    3.9k
    On je primjer kako bi se kapetan trebao ponašati na terenu, ali i izvan njega. Pravi profesionalac, ne vuče mušice za sobom, nikada nije pravio probleme, suigrači ga poštuju, a mlađi vide u njemu uzor. Jednom rječju - ljudina.

Obzirom da do kraja polusezone u momčadi neće biti Ademija i Petkovića, ne vidim razlog zbog kojeg mu se nebi uručila kapetanska traka u nadolazećim utakmicama.
  • Droljo
    9.7k
    Da ne duljim:

"Il Dottore"
  • Direktor
    79
    Ja i dalje ne znam kaj da misim o njemu. Izvuče onaj klizeći nakraju tekme i spasi čisti gol, al par puta se zaleti i tak naivno ispadne da ne mogu vjerovat. Al kaj se zaganja i truda tiče može bit primjer
  • NKDZ86
    2.4k
    pa imao je kapetansku traku na nekoj tekmi nedavno, vidio sam to. on je zamjena riletu.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Odigrao kao prime Maldini.
  • scooniepenn
    3.6k
    Od prvog dana sam njegov veliki fan. Kad se samo sjetim koliko puta sam ulazio u ozbiljne rasprave s raznim analfabetima na Sportnetu zbog Tea. Istinska veličina i najbolji stranac koji je igrao u Dinamu, o njegovom doprinosu našem voljenom klubu neću niti pričati. Kad uzmemo u obzir da ima 35 godina, da je u top 3 naša najspremnija igrača, da nikad nije umoran, da trenira na slobodne dane, da nikad ne odigra ni milimetra ispod maksimuma, Teo je jednostavno veličina. U zimu mu produžiti ugovor jer imati ga kao opciju za oko 200.000 eura po sezoni je Black Friday, ali onaj stvarni.
  • Draž
    1.4k
    pa imao je kapetansku traku na nekoj tekmi nedavnoNKDZ86

U Splitu neki dan...
  • Crni86
    6.4k
    Toliko uzdizanje ovog igraca jasno govori kakav nam je trenutno kadar. Kada dizemo u visine stopera koji si je s loptom na teski vi. Kao da smo rudes pa eto bar se dobrom branimo, jebes napad.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ma KTC nema kaj radit kao prvi stoper uz svo postovanje svemu sto je napravio. Dinamo trebaju stoperi jaki na lopti, odnosno ili barem jedan takav stoper. To sto je on nama prvi stoper vise govori o konkurenciji.

Max bi nam vjerojatno bio korisniji u utakmicama u kojima kontroliramo posjed i igru, a takva je vecina orvenstvenih bez obzira na rezultate u zadnje vrijeme.
  • CastAway1986
    2k
    sve stoji ali danas je Torrente bio gori od njega ali to se očito ne smije reći
    KTC nam je spasio sezonu lani
  • Carrasco
    4.5k
    Gledam, čitam i ne vjerujem.
  • Crni86
    6.4k
    KTC nam je spasio sezonu laniCastAway1986

Neka je, hvala mu. Ali jednostavno to vise nije kvaliteta za dinamo. Covjek je prije 2 sezone bio otpisan kod nas a danas je uvjerljivo prvi stoper… pa sad razmislite koliko smo unazadovali.

Torrente isto danas uzasan slazem se. U izgradnji igre je 5% bolji od teofila. U obrani je spor, trom i uvijek ima problema sa brzancima kao sto su danas bili mudri, cop i ekipa.
  • Krulek
    620
    Po igri i zalaganju treba biti prvi kapetan...
  • Nevo7
    904
    Ristovskog poslati u ropotarnicu prošlosti zajedno sa Marićem i Mmaeeom, a Kevinu dati kapetansku traku. Zvijer. Uz sve mane, on je za mene najbolji stoper i igrač trenutnog Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet