Iznosi placeni za SLOBODNE igrace: Chago 500.000 e, Etto 200 000 e, Carlos 500 000 e, Davor Vugrinec 600 000 e, Guela 500 000 e, Igor Biscan 200 000 e
-Posredstvo za transfer Nikole Pokrivaca 295. 000, antidatirano nakon sto je Monaco vec isplatio sve obaveze
- 2 220.000 e uplaceno Mariu Mamicu za posredstvo u transferu Luke Modrica
- 1 200.000 uplaceno Mariu Mamicu za transfer Corluke
- 900 000 e uplaceno Mariu Mamicu za transfer Dejana Lovrena
- Naknada za usluge posredovanja prilikom transfera igraĉa Eduarda Alves Da Silve iz GNK Dinamo te igraĉa Marija Mandţukića, Ivice Vrdoljaka, Boška Balabana i Georga Kocha u GNK Dinamo, u ukupnom iznosu od 1.175.829,00 eura i 500.000,00 GBP, odnosno 12.933.598,46 kuna, plaćanje kojih iznosa je, temeljem fiktivnih raĉuna izdanih od strane društva Rasport Management A.G., neosnovano u korist tog društva, a na štetu GNK Dinamo — Bosna86
Telegram doznaje: Mamić sprema manevar protiv Modrića zbog 14 milijuna kuna izvučenih iz Dinama — SAS1987
Sad će se još krenit drukerisat između sebe, očito glavi "uzfalilo" — Navijač Dinama
Nadam se da su to uzeli u obzir kot prve presude.To bi mogao biti ozbiljan problem za presudu.. bar mi tako prijatelj, odvjetnik po zanimanju, reče. — Neki tip sa Zapada
Ja mislim da u ovom slučaju krajnji rezultat neće određivati pravosuđe. — The Undertaker
Moja amaterska prognoza je da odluka ide nakon lokalnih izbora i da će biti ponovno suđenje. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.