• Derby
    924
    Smiješno mi je ovo kmečanje veletovarskih velemoralnih veleintelektualaca po internetu kako je sramota što se Rijeka i Dinamo spuštaju na takvu razinu ponižavanja.Paggini

Neki surađuju sa klupskim DJ-em, a neki sa grobarima.
  • Neron53
    2.6k
    Tekila šila !!
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Pjesma: Prozor prema zalazu, Đani Marŝan

https://youtu.be/JN-j7JIEbHY?is=2z_i7TkBdueXuSDU

Jucer slusam ovu pjesmu na moru u kaficu i skuzim da je melodija na nasu pjesmu.

Dok na terenu srce ostavljas, rađa se nova pobjeda, a s druge strane ove ograde...

Sve krece na 0:59 sekundi.

Jel to napravljena po toj pjesmi ili sam ja zabrijao.

Bilo bi fora pustit ju na Maksimiru pa ju odradit sa nasim tekstom.
  • delta zulu
    6
    Dinamo ja volim unplugged verzija.
  • javolimtebejako
    5.5k
    Jel to napravljena po toj pjesmidinamo u srcu

je
  • građanin
    82
    Prije 2 godine u Ciboni kad smo igrali protiv Olmissuma je sviralo na zagrijavanju igrača:

Srce na cesti - Jura Stublić

jedna od boljih pjesmi za zagrijavanje, pogotovo dio pri kraju, odvrtite do 3:07 kad kaže ''tamo na cestiiii....'' doslovno na ovo ''na na na na na'' su ljudi počeli ničim izazvani doslovno ''trgat'' stolice i derat se iz sve snage - u očima Omišana koji se više nisu zagrijavali nego gledali tribine su tu utakmicu u glavi izgubili. Bilo je 5,6-0 za nas.

po meni jedna od boljih pjesma ak se isfura taman jedno par minuta prije nego igrači krenu prema svlačionici da im se ''uđe u glavu''. :naughty:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.