• agramZ
    2.5k
    skandinavci stvarno uvijek imaju interesantne stadione i dvorane.

• Pop corn
    8.7k
    skandinavci stvarno uvijek imaju interesantne stadione i dvorane.agramZ

zamislio sam samo da Futsal Dinamo imao ovakvu dvoranicu. Kaj bi to bio pakao.
  • agramZ
    2.5k
    britanski stil stadiona ali u dvoranskom formatu, prvi red direktno na parketu uz stepenice koje izgleda idu jos dalje, bolesno bi bilo..
  • Pop corn
    8.7k
    britanski stil stadiona ali u dvoranskom formatu, prvi red direktno na parketu uz stepenice koje izgleda idu jos dalje, bolesno bi bilo..agramZ

stavis ogradu zbog krpa i ostalih razloga, i deri....
  • agramZ
    2.5k
    @SAS1987 kakav si s dvoranama? :lol: postoje li navijacke dvorane kao sto postoje navijacki stadioni? stajanje itd. jer ja ne znam ni za jednu.
  • SAS1987
    15k
    haha iskreno nemam pojma o dvoranama :grin: Ona dvorana u Švedskoj izgleda jako dobra.

Kake su inace dvorane u zg u kojima igra futsal dinamo? Koja je najbolja, koja najlosija? Na pamet bi rekao da je Cibonina dvorana jako akustična sa obzirom na ovalni oblik?
  • Mr Blue
    4k
    postoje li navijacke dvoraneagramZ

Pa zar postoji bolja navijačka dvorana od Dvojke Doma sportova? :wink:

27f5ek7pqc7gg44m.png
  • hmoody
    128
    Navijački mi je Kutija bolja
  • hmoody
    128
    Inače, Marinović opet ubija protivničke igrače i golmane :clap:
  • agramZ
    2.5k
    ali stvarno si u pravu, dvojka je najjaca. nijedna dvorana vizualno ne izgleda tako brutalno kao rasprodana dvojka.
  • Tom Hanks
    3.2k
    I meni je dvojka nekako najjaca
  • Mr Blue
    4k
    Jedino što kaže hmoody, Kutija je nekima još draža jer ne možeš bit bliže terenu nikako, poseban je to presing. Ali Kutija nema stajaće tribine, pa sad..

..a i tribine iza gola u Dvojci su doslovce odmah iza gola :cool:

Solidno smo odigrali ove dvije tekme, ali može to puno bolje. Protivnike smo uglavnom lomili u kasnijoj fazi utakmice kad bi fizički pali.
  • Baneki
    746
    Kod kutije je problem i podloga koja ne odgovara za futsal.
  • deda
    34k
    Umro legendarni Dule Popovski :fear:
  • hmoody
    128
    Tko nije preporučam da pogleda Bananinu simultanku protiv Alumnusa, pogotovo asist za zadnji gol.

https://www.youtube.com/watch?v=R6pJ0_CM77o

S drugih susreta, vrijedi istaknuti da je Filip Blašković napokon dobio crveni jer brani van kaznenog prostora. Protiv nas je u nekoliko različitih susreta radio isto, ali je uvijek prolazio nekažnjeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.