Da sam na bjeličinom mjestu ne bi pristao na nikakav raskid. Jebite se vi, izabrali ste novog trenera a mene plačajte do kraja ugovora. — Ludovic IX
Od sveg srca im to sve želim. Mene su u podršci opet izgubili na neko duže vrijeme. :vomit: — Crusades1986
Ja sam svoje odživcirao, sad samo vozim u nekakvom emotivnom leru.. :sad: — Neki tip sa Zapada
Osjeti se po tvojim upisima. Nema te nigdje.Iskreno ja sam također u nekakvom leru, ne znam da li zbog korone tj. problema u poslu. Teško mi je priznati to, ali za Dinamo me trenutno boli ona stvar. Motivacija mi je trenutno na 1% — deda
Tebi moramo dovući Ivkovića na forum. To bi bile rasprave i dvojbe da glava boli :sweat:nažalost, češće sam na Zoni ovih dana zbog igre dvojbi koja me zabavlja i opušta, nego zbog Dinama. :sad: — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.