• Pop corn
    8.7k

Mislim da je jasno da je to avansno plaćanje u slučaju ako dotičnog opet netko rani metkom, pa da ga se brzo zbrine. Naravno, za sve će biti krivi navijači jer s njima će se lako dignuti magla oko problema koje je taj covjek napravio ovom Klubu i ovom gradu.

Nažalost ovakvi potezi i bacaju u drugi plan zašto je ta bolnica važna i koliko ona znači za Hrvatsku u ovoj krizi.

Sve je ovo pokazatelj da se pijuni u Dinamu ne snalaze u ovome svemu.
  • SAS1987
    15.3k

Antolić ce tuziti one koji stavljaju transparente po Zagrebu. A voditelj jos veci govnar od Kresimira.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    meni je osobno Krešo najveća smradina u klubu uz braću,toliko irintantan i mrzak da ne znam sta bi vise rekao jer je javni forum
  • Pop corn
    8.7k
    Kaze Antolic da se pita što će biti za 10 godina kad Mamica ne bude u Dinamu.... :lol:
  • Crusades
    14.2k
    pa kad je pandur :rofl:
  • Crusades
    14.2k
    Btw, sad sam se sjetio... onaj "pozar" Ticket pointa, zbog kojeg su panicno trazili reakciju nadleznih institucija, je bio toliko jak i velik udarac na klub od strane rusitelja Dinama da ga ovaj nije ni pito u emisiji za to :lol:
  • Dino
    3k
    “Pozar” :rofl:
  • Bosna86
    11.8k
    Jovicevic novi trener ( sportske)
  • SAS1987
    15.3k
    Nije normalno koliko se Mamići i pandur mogu sprdati sa nama. Nema kraja.
  • The Undertaker
    6.3k
    Onda ide i rasprodaja jer imati jaku i skupu ekipu sa ovakvim trenerom nema nikakvog smisla.
  • Mali dioničar
    16.3k
    Kad već sin partijskog sekretara Dinama upravlja stadionom, red je da sin drugog partijca dobije prvu momčad u ruke.

Prosinac 1983.

d2pza4161ysjfe3c.jpeg
    fn2kgdjbkfhu6m87.png
  • InatiseSlavonijo
    523

Javnost će zadovoljiti što je domaći dečko trener, a preskupi Bjelica otišao. Mladi igraci koje je ovaj trenirao uci ce u prvu ekipu dok ce vecinu "preskupih" otjerati, kad izgube utakmicu bit će milijun izgovora da su to domaci decki, da su jos premladi, da ih se pusti dok ne stasaju (onda naravno odu)... Patit cemo se po europskoj ligi i "nespretno" ispadati, HNL normalno osvojiti, braća će i dalje ubirati lovu...
    Klasičan scenarij u Dinamu
  • Infinity
    16.9k
    'Ovo nam je skola'. Ako to jednom cujem kao izgovor ostavit cu se Dinama na neko vrijeme
  • Crusades
    14.2k
    Opet su se besramno popišali u facu svim Dinamovim navijačima.
  • Bosna86
    11.8k
    A gle kužim logiku uprave... Mi nikada nećemo srušiti rekord po posjećenosti, ali zato možemo imati najmanje publike ... Mi nikada nećemo osvojiti ligu prvaka ali rekord po najgoroj gol razlici možemo imati ... Bjelica je narušio interese i ambicije kluba, a i zašto bi neki Oršić igrao kad se Marin može prodati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.