Da je Dinamo normalan klub, sigurno nebi svako malo zvali dole za savjet i biranje novog trenera. — bbbjura
ok, ti na to imaš malo drugačiju perspektivu od većine nas ostalih. Napokon, iz tvoje priče smo vidjeli da je u tvom okruženju to skoro pa stvarno stvar "odluke" za koga ćeš navijati. No mislim da većina navijača ipak ne donosi takvu odluku nego da od samog početka praćenja nogometa znaju bez ikakve dileme koji je njihov klub. Mislim da sam znao da je Dinamo moj klub puno prije nego sam uopće shvaćao kako nogomet točno funkcionira. — xavier
Ljude zanima koliko zanima, uzimajući neki prosjek zadnjih dvadeset godina nema prevelike amplitude - kako u velikim, tako u malim utakmicama u HNL-u,a i Europa nije neka velika razlika.
Klub 25 godina ima maltene monopol nad ligom, u Europi u pravilu tih 25 godina ili skida gaće ili rano ispada.
Plus sve to dodajte pljačku, crne liste, usran stadion, sudačku protekciju i nepostojanje ambicioznosti za korak dalje osim da se lova spremi v žep. — Kwedi
Obrazloženje prijedloga izmjena i dopuna statuta Dinama
A jedno je sigurno, a to je da današnja vlast u klubu nema nikakav legitimitet i legalitet, nitko joj nije dao mandat.
mislim da bi se članove trebalo nešto pitati, a ne samo ''gazdu'' koji očito vlada iz sjene...
U teoriji; poslovanje kluba bi trebalo biti transparentno, ako je poslovanje transparentno onda članovi kluba mogu na vrijeme uočiti da klub nije dobro vođen, te izglasati nepovjerenje trenutnom vodstvu i postaviti novo... — bbbjura
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.