• Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Jel mi može netko, tko ima više informacija objasniti zašto je problem smještaj u Silkeborgu? Razumijem Dagurov bijes zbog rasporeda, zbog bizarne satnice prvenstva, no smiješno mi je da se ljute na hotel u Silkeborgu koji je udaljen bliže Herningu nego npr. Karlovac u kojem smo mi bili smješteni prošle godine na Svjetskom, Zagrebu u kojem smo igrali?

Ako sam dobro ispratio, Danska je smještena u Vejleu, koji je dalje od Herninga nego Silkeborg? To znači da nisu svi ostali smješteni u Herningu. Zašto je sad ovakav odjednom bijes zbog svega, ako je satnica poznata pola godine unaprijed, ako je HRS upoznat sa hotelom ranije, što znači da je pristao na to? Imam osjećaj da smo oko ovog svega napravili dramu i da trošimo dosta energije na ovo.
  • emilperska
    14.1k
    Veliki problem rukometa je da svako veliko natjecanje je ili glavni domaćin ili co-host netko od ekipe Danska, Njemačka, Švedska, Norveška.

2025. smo imali.Danska, Norveška, Hrvatska. 2026 smo imali Danska, Norveška, Švedska. 2027. je Njemačka. 2029. idu Njemačka i Francuska. 2031 Island, Norveška, Danska..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

A bizarno jer ti za prvenstvo trebaju 4 poštene dvorane koje i Albanija ima/može napravit za godinu dana. Ne razumijem kaj EHF radi u tom pogledu
  • emilperska
    14.1k

2023. Švedska i Poljska
    2020. Švedska, Novrška i Austrija

Bolesno po meni..
  • gledatelj
    1.2k

A problem je jer su promijenili smještaj preko noći i jer je zbog 10 min presice morao ic na taj put od 40 min u jednom.smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.