• ksapi
    6.9k

S obzirom da ga je Gobac doveo, sumnjam da je on tvrdio išta takvo oko Dagura :rofl:
    Gobac je svakakav, ali mislim da rukometno nebi bili gdje jesmo da nema njega.

No sad da se ovaj predivan dan ne pretvori u neke hvalospjeve mutnom liku...

M.Mandić i Kuzma - obojica drugi golmani u svojim klubovima ove sezone, niti jedan u top formi
    D.Mandić - propustio zadnja tri velika natjecanja zbog ozljeda
    Lučin - prije prvenstva bio 2 mjeseca ozlijeđen, nedavno se vratio
    Srna - ključni igrač u oba smjera otpao zbog ozljede, a dok je igrao - igrao je nakon mj i pol pauze zbog ozljede
    Cindrić - zadnje tri tekme igra s bolovima u listu, također nije prva opcija u svom klubu
    Martinović - zadnje četiri utakmice igra s bolovima u gležnju, šepa
    Klarica - prije prvenstva bio 2 mjeseca ozlijeđen, nedavno se vratio
    Maraš - skuplja mrvice od minutaže iza Yahie u PSG-u
    Raužan - dečko iz 'skromnih' Sesveta, debitirao za repku prije par tjedana, šut 16/16 na Euru i pripremama
    +Šipić ozlijeđen, napadački naš daleko najbolji pivot

I ova ekipa dođe u polufinale??
    Što reći osim svaka jebena čast, ovo je možda i najveće ostvaranje hrvatskog rukometa u povijesti s obzirom na kvalitetu rostera i zdravstveno stanje u njemu.
  • ksapi
    6.9k

Ja mislim nemoguće, jedino ako uloviš neke karte koje su Šveđani kupili unaprijed pa sad prodaju na onim nekim stranicama (ne znam kako se zovu, netko će znat, kao strano Njuškalo za ulaznice).
  • austrijanac
    9.5k
    Da nije bilo Zokija, Dagur nikad nebi došao.
    Covjek mu je dao vilu u Zadru, placu kakvu nitko nema u rukometu i siroke ruke kaj se tice rostera (ajde 1-2 mjesta ode za povlastene).

Protivnici su bili Gilja (njegov genijalan izbor je bio Perkovac) i Poljak.

Tak da se Zokiju moze svasta prebacit, ali ovo ne.
  • ksapi
    6.9k

Tak je, slažem se od riječi do riječi.
  • miro
    8.4k
    Zoki je govno vece od Zdravka, zasluzan je isto koliko i kolega mu
  • ksapi
    6.9k

To nije istina na više razina. Prva razina je ta da je zdravko izvlačio lovu iz Dinama, a gobac je u hrvatski rukomet 'donio' jako puno novaca, pogotovo 90ih otkada je sve ovo i počelo.
  • crophantom
    2.8k
    Moram spomenuti da je ne ulazak Billa u HoF svinjarija epskih proporcija, nek se ubiju svi koji mu nisu dali glas.
  • Noel
    18.6k
    Gobac je gospodin čovjek za seljačinu, četnika i kriminalca Mamića.
  • rioda
    13.1k
    Još će Gobac ispasti svetac :lol:
  • Droljo
    24.7k

Bravo. Mamić nogomet, gobac rukomet, radić košarka. Sve u par deka...
  • gledatelj
    1.2k
    Rekao bi da je Gobac čak i veći kriminalac od Mamića, ali se toliko ne eksponira po medijima, pogotovo ne u zadnje vrijeme. Ali to je neka druga tema. Tvrditi ista pozitivno za njega je isto kao i za Mamića.
  • ksapi
    6.9k
    Vidim svi ste upućeni u rukomet u PM, a pratite ga dva tjedna u godini
  • Droljo
    24.7k

Ne bih se složio kolega.
    Ima tu puno stvari kroz povijest (karvan) ne da mi se ići pre široko a vjerujem da i ne zanima ekipu baš...
  • gledatelj
    1.2k
    kako tko. U rukometu sam 20+ godina pa ne bi rekao da ga pratim samo dva tjedna godianje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.