• Keyser Soze
    11.9k
    Mene za daljnji tijek natjecanja najviše brine fizičko stanje ekipe, doslovno smo prepolovljeni. Za nadat se da Martinoviću nije ništa ozbiljno i da će Cindrić ili Karačić moći igrati.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Ovako iz glave uvik se sitim najluđe utakmice po meni naše reprezentacije u Wroclawu 2016. Tribala nam je pobjeda protiv Poljaka od 11 razlike da idemo u polufinale, dobili smo 14. Ovu sinoćnju utakmicu svrstavam među najluđim koje sam gleda. Al ima jedna druga stvar, ovi mladi igrači za neke neki nisu možda čuli, neka nova repka ovako igrat srčano l, ozlijeđeni i polu ozlijeđeni je fantazija. Ovako se igra za Hrvatsku. Onda ti se i vrati, pa makar sve stane u 1sec. Al me fascinira Dagur koja je to njuška i klasa trenerska, ovo je njegov potpis. Čujem da je kupija neku zemlju oko Zadra, kaže da pjevuši našu himnu. Vjerojatno i njega ovo emotivno udara dodatno. A sad klasik protiv nasih rivala Francuza.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Ludilo, al kakvo ludilo, kak sam se derao, opet prestrašio malog kao protiv Brazila kad sam se isto luđački derao. Dakle ti igrači, ti luđaci, ta luda banda, oni su to zaslužili. Kad god misliš da si ih pobijedio i da su gotovi, oni se vrate i pobijede te.

Dakle, gubili 4 razlike 5 min do kraja, ja si mislim ok gotovo je, kaj ćeš, onda se ukaže Pešić, izvuče nas s obranama i pobijedimo ih u zadnjoj sekundi, ludi Šipa mali medo bude baš tamo gdje treba biti, Srna ih izvrti, proda im fintu i doda mu. B O L E S N O.

Načeti, poluozlijeđeni, ozlijeđeni, umorni i idu dalje.

Ludi Šipić koji je u prvom poluvremenu zabio i s krila, hrva se cijelu tekmu s njihovim gorostasima, zabija kad treba, Lučin koji uđe i odmah zabije gol i povuče kad treba, Srna koji je igrao kao manijak, pretrpio udarce, davao udarce, zabio u kriznim trenucima, u obrani odradio lavovski posao, Martinović srce i duša ekipe koji igra s jednom nogom i koji je svaki put ključan naš igrač, mirna luda glava Glavaša, na 3 razlike i s igračem manje lik im 2 put zabije na prazan gol, Jelinić koji je 2, 3 put zabio iz sredine, Kuzmanović bio dobar, Pešić izvukao kad njega nije išlo i to kako izvukao. Ma ludi svi.

Ne želim bacati neke usporedbe, al ova ekipa mi sliči na Portugal 2003. ekipu, sve jake glave, samopouzdanje do neba i jebena klapa su svi.

Odlično ih je Dagur ukomponirao, vidi se tu da se radi na nečem, da ima akcija, da nije stihija, mijenja se obrana ovisno o potrebi, vrti igrače, vidi se da je to jedan ozbiljan trener i vidi se i njegov autoritet i ful je emotivan na klupi, super mi je to gledati. :)
    Jedino ne znam kak će debelo govedo Kljajić ovo sve preživjeti.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Ne mislim da je osvojil 2 medalje zbog stozera. Vec iskljucivo zbog kvalitete igraca koje je imal u rosteru. A znamo svi kak u repki stvari funkcioniraju.. dok im trener titra jajca, igraju zasluzni (potrgani Perisic, izmisljanje pozicija samo da igraju senatori) i dok ih vodi na janjetinu i prčetinu - onda ima rezultata.Jurki

Čemu sad ovo sve na ovoj temi?
  • Mali Zeus
    15.4k
    Moramo biti svjesni , da se ovo prvenstvo ne igra u Hrvatskoj, ovog rezultata nebi bilo. I tko zna kad ce biti opet, jer smo odustali od kandidature za 8 godina :(reziser

Ki bi da bi.
  • reziser
    7k
    daMali Zeus

Naravno da je ki bi da bi, ali samo pogledaj prošla velika natjecanja..
  • Mali Zeus
    15.4k
    Naravno da je ki bi da bi, ali samo pogledaj prošla velika natjecanja..reziser

Sigurno je ta publika kao faktor pomogla i to dosta, al to ne znači da je ovo slaba ekipa i ne znamo što bi bilo da nije bilo doma. Uostalom vidit ćemo ubuduće i poslije ovog. Al nekako mi se čini kao da je sve sazrilo za veliki rezultat.
  • reziser
    7k
    Vidjet cemo vec u sijecnju 2026
    Ali uživajmo sad u ovim trenucima :heart:
  • austrijanac
    5.3k
    Za 2009 je izašao film o organizaciji svjetskog te se nadam da će i za ovaj izać.

Mi smo bili najbolji kandidati u to vrijeme kad se davala kandidatura no Mustafa je inzistirao na više država kao domaćinima. Sad se to čini kao mali problem, pogotovo za nas koji smo i ovak zraubani, a moraš putovat još za vikend...

No bar smo bili primljeni u Egiptu kao njihovi bogovi
  • Boycie
    2.1k
    Realno, jako nam je mlada ekipa, ako se nastave dobro razvijati, mogu vladati rukometom iducih 10g uz ovakvog trenera... najbitniji su za velike uspjehe uvijek bili vanserijski golmani, a imamo 2 velika potencijala...
  • Mali Zeus
    15.4k
    Nešto bi dodao, na stranu kaj je to onaj iritantni Ridjan, al kojeg vraga je uopće potreban spiker dok tekma traje. Ok prije početka, na poluvremenu i na kraju nek nekaj sere. Al da tijekom tekme on govori tipa ajmo ovo ajmo još malo, smislit ćemo nešto, počinje pjesme kao itd.
    Potpuno suvišno.
  • NKDZ86
    2.8k
    dobro jutro svima, svaka čast dečkima, kapa do pada, bolesna tekma!
    danas se čeka dinamo ,a sutra rukomet! ajmo napokon dobit te francuze!
  • austrijanac
    5.3k
    na stranu kaj je to onaj iritantni Ridjan, al kojeg vraga je uopće potreban spiker dok tekma trajeMali Zeus

Da nije Ridjan, bio bi Hrvoje Ružić a tek taj je iritantniji od Ridjana.

Zenskice po tribinama vole Franu, tako da ta spika ide dalje...
  • Mali Zeus
    15.4k
    Hrvoje Ružićaustrijanac

Vjeruj mi da sam ovog lika morao guglati, nikad čuo.
  • Mali Zeus
    15.4k
    https://www.vecernji.hr/sport/ihf-je-opet-pogodovao-francuzima-pomaknut-je-termin-evo-kada-igramo-utakmicu-polufinala-1834074

Pa bedaci jedni, pol sata više će našima dobro doći. To kaj su Francuzi igrali kasnije i imali su manje odmora im nitko nemre vratiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.