• db-izbjeglica
    22.6k
    Veći sam ja idiot što ovo gledam!
  • sebenico
    1.2k
    Zasluženo su ovo Srbi dobili. Naši bez ideje u napadu na ovu zonsku obranu, a u obrani nije bio opet Bijačev dan.
  • don
    22.6k
    Ma daj nemoj me jebati da ce ovi ni krivi ni duzni osvojiti — Petar86

kako misliš ni krivi ni dužni? Tko treba osvojiti kada jedna ekipa igra poput amaterske? jedan mora dobit.
  • M94
    2.9k
    Čestitke boljima, nema šta. Iako smo na papiru bolji papir ne igra jbg, puno je popratnih stvari koji vode do uspjeha.
  • Noel
    25.7k
    Ovdje je kriv nakaradan sistem natjecanja di reprezentacija sa 3 poraza može osvojit zlato.. Naši su se usrali. Dosta te olimpijade pun mi je kufer.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Leže nam srebra zlatnog sjaja
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ajmo opet ko i svaki put, srebro zlatnog sjajaaaaa vuhuuuu
  • Mr Anderson
    22.7k
    Srbi se mučili u grupi sa svima, izgubili 3 utakmice i na kraju zlato. Možda bi bolje bilo da smo s njima u 4-finalu igrali.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Srbi se ugasili u napadu. Cijelu četvrtinu nam daju šansu da se vratimo u utakmicu. Mi sve sto radimo su glupi nerezonski udarci i još glupljih akcija.
    Jbg momci, ovako se ne uzima zlato
  • bluemagic
    1.4k
    dobili grke na guzove, SAD sam ne zna kako su nas dobili i zavrsili u polufinalu da bi na kraju mi u finalu bili ispod svake razine
  • DinoLeonix
    2.1k
    I još k tomu, golmani nam ne postoje u finalu
  • Nolifer
    15.8k
    Raspali se ko luster na kraju. Previše ispromašivali i slabo se branili, ovima sve ulazilo... Preslabo sve skupa da bi bili prvaci.

Ne znam. Čuvam živce za Dinamo...
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Nevjerojatno. Igraš finale OI. Protiv najvećih govana na svijetu i odigraš ovako pičkasto. Sramota. Pa da su bar razbili kojem arkadu nebi mi bilo žao a ovako mi izgleda kao da su im poklonili zlato. MRŠ.
  • M94
    2.9k
    Ovdje je kriv nakaradan sistem natjecanja di reprezentacija sa 3 poraza može osvojit zlato.. Naši su se usrali. Dosta te olimpijade pun mi je kufer. — Noel

Imali smo i mi dva poraza. Nije ovo sistem ništa kriv, bilo je lošijih od njih i od nas u skupini, svak je zasluženo prošao i pobijedio jače iz ostalih skupina. Znali su Srbi odigrat i prije lošije skupinu i to sa jačim timom pa se pršetaju do zlata. Tempiranje forme.

Leže nam srebra zlatnog sjaja — Mlađi referent

Često se useremo prilika i uđemo nepripremljeni, što psihički što taktički.
  • don
    22.6k
    jednostavno smo pičke. Da imamo najbolju reprezentaciju na svijetu a Srbi najlošiju mi ćemo se usrati njih i izgubiti. Pičke jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.